Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Francuske snage se nalaze u Obali Slonovace i kontrolisu sve strateske tacke. Ova drzava je prva u svijetu po proizvodnji KAKAO! Uvijek postoji interes \"cuvara\" demokratije!
ado nije potrebno da se stoka mjesa dole posto znaju da dole krscani imaju vlast pa nikeog i ne interesuje,a UN ce da napravi i dole isto kao sto su napravili i u Srebrenici
Hajd Obama I Sarkozy sada reagujte, ugroženi su stanovnici dole, običan narod gine zbog diktatora i dole.. Samo je mali problem što dole nema nafte , pa ne znam koliko ih interesuje običan narod , smiješno i žalosno.