Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovakve monstrume od roditelja MORA POSTOJATI SMRTNA KAZNA PO MOGUCNOSTI VJESANJEM!!!
ti si baš miroljubiv lik.
Smrtna kazna je previse blaga. Zatvoriti u neku tamnicu do kraja zivota.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kuju treba polomiti , rezati je nozem a na rane sipati kiselinu mamicu joj hebem
Eto vam "demokratije" i "emancipacija" zene. Zarad kurrca je kucka uzela cak i smrt vlastitog sina u zakup. Zarad parceta "muskog mesa". Nije ona "voljela" il bila "zaljubljena" u oca njihovog sina, nego se nije mogla pomirit sa time da takvog jebbaca vise nece opet nac. Sto puta provjereno ovo sto pisem. Izjebbi u danasnje vreme bilo koju do besvijesti ona ce ti se polije toga u "vjecitu ljubav" zaklet, u sustini radi joj se o tjelesnom uzitku.
Rade ovo ljudi mnogo vise nego sto mislimo,od toga da iz osvete partner prevari partnera,do toga da eto lik ubije nekoga i okaci to na fb..iz osvete ne valja djelovati,ne mozes uraditi nista lijepo..
Ova "majka" je jedni veliko FUJJ
To treba odmah ubiti.I Bog svakom daje djecu.
Sva sreca za dijete da se to desilo u demokratskom drustvu gdje drustvo reaguje.
Muciti do smrti. Ni to joj ne bi bila dovoljna kazna!
@Lion7 Ne, nabijat joj kolac dimenzija 1,5X2m u vaginalni otvor dok u najgorim mukama ne otegne papke.Jer joj taj muski organ "ljubav" predstavljao. Onaj ko misli da ga zena "voli" nek se zapita zasto je tako. Ja sam dok sam u Bosni bio imo "ljubavnicu" koju sam do besvijesti treso, "zaljubila" se bila poslije toga umalo mi brak nije sjebbala. Sve te drolje se kunu u "ljubav" dok se zapravo radi o ovecem komadu pod imenom "ljubavni misic".
crnkinja? pa ko ce drugi u americi praviti ovakva sranja?
Djetetu kad odraste pokazati ovo, kakva mu je mater bila
Djecurlija neka neotesana, da ne kazem neobrazovani isprani mozgovi.
pogana čamuga we wuz kangz and shieet
prava vijest za uznemiravanje javnosti.
"Ona je kazala da su policajci u početku bili apatični i da nisu ništa poduzeli uprkos tome što im je rekla da postoji mogućnost da dječak više nije živi. Kako bi prisilila policiju da reaguje videozapise objavila je na Facebooku nakon čega je policija intervenisala."😳