Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jadan onaj kome Amerika "mir" u državu donese......
Basar ce to da iskoristi nocas, bombardovanjem Homsa! Scenario 2014 Assad gubi, onda ostaje borba istinski lavova MUDZAHIDA i americki Kjafira FSA! InshAllah Pobjeda SERIJATA I STVARANJE ISLAMSKE DRZAVE!!!
Idemo kjafiri, da vas cujem ;)
jesi smjesan neki lik cuj stvaranje islamske drzave??? pobij Bashare sve ne daj nikome ni maknuti iz grada *** mudzose, serijat i pobunjenike predvodjene amerikom i izraelom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Petre govno jedno cetnicko lako vam je bilo Srebrenicu kad su je prvo razoruzali..Homs nije Srebrenica govno jedno da ih bjelos jetki hostapleri prevare
Svidjelo se to kome ili ne, nema kod njih dogovora dok Amerika ne udari sakom od stol. Ne ulazim u razloge zbog kojih bi oni udarali sakom od stol, ali realno dok se oni ne umijesaju, nista od te ljubavi.
Ma kakva Amerika? Kad su htjeli da napadnu Siriju, Rusija zaprijetila napadom na Saudisku Arabiju i Americki cionisti se odmah povukli znajuci da je to konacni pad Amerike. Rat u Siriji ce trajati jos dugo.
Neka ih ugosti Bakir u trezor CB-a. Bio je tamo citav rat, neka im da pravila ponasanja i svi dobro. http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
Ovo je strateska greska opozicije.
Cim dogovoris izlazak civila iz nekog mijesta taj grad pada. Razlog je jednostavan, borci nemaju moralnu satisvakciju da ga brene.
Sad su teroristi na'ebali!!! Nemaju vise zivi stiti!
Samo da ne bude kao u Srebenici
Treba da bude bas kao u Srebrenici,civili u autobuse,vojska uza zid!
civili u autobus pa u masovne grobnice
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ovako su i nama skrojili pakleni plan a ovi naši sve potpisali nisu dvaput čitali
E ne mogu da vjerujem da su se idioti konacno dogovorili,i to nakon hiljade i hiljade nevinih zivota na obje strane,jos samo da sprovedu u djelo taj svoj dogovor.
Damir.SAR nevedi gdje je Sergej krivca za rat naveo ?
Nisam ni rekao za strane politicare,mislio sam na sukobljene u Siriji,malo si promasio temu.