Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Feluga, internet stvarno nije za takve poput tebe. Idi malo citaj knjige, ne brukaj se!
hahaa , garatujem ti da sam vise knjiga procitao nego ti i sa razlikom ja nebiram zanr i pisca . Sto ti je krivo hahahahha pazi na pritisak ! I jesi li bio u dzamiji danas , sta kaze glavesina kako se ponasati ?
Mogu silovati a ne mogu svoju drzavu braniti,nane nanine niste vi izbjeglice! Podrska inicijativi na odvojenim kampovima mada ja desertere ne bih primila kao izbjeglice nego nazad da brane svoju drzavu i narod,
Ma religija "Mira i ljubavi" . Sve je to za kretene (tu smatram sve ortodoxne manijake i pravoslavce i katolike i zidove itditd koji stavljaju prvo vjeru pa onda covjeka kao osobu ) !
Ovo govori o kulturi i nacinu zivljenja divljaka po tim drzavama .
Žene su najveće žrtve svih ratova.
Gledam na Ilidzi one Arapcine koje su nas okupirali,zene umotane ko Nindze,samo im se oci vide,a vani plus 40,a muzevi u bermudama,papucama,paradiraju,gledaju druge zene,koja diskriminacija.
trolas malo, ha? ;)
ZAsto trolam,jesam li sta slagao ,ha?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zato se otkriju cim vide da su zasticene!S obzirom na broj muslimana u njem ,ruku na srce, malo je pokrivenih muslimanki!Vise ih je u Bosni
Takve zele primit u EU. Sve bih poslao ISIL-u sad pa nek ih ISIL kolje ko kurban!
kad prije istrazise...