Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko je nešta barko!
Sta je ovo danas, Iran tema na sve strane.
U ovom podrucju zemljotresi su jako cesti, jedno od najtrusnijih podrucja svijeta, i da nije ovih situacija na relaciji USA-Iran, zemljotres jacine 4,9 ne bi ni bio vijest.
ne moze bit slucajno da sprci rak raka
H.A.A.R.P.?
HAARP 100%
Pogodio ih da se opamete
HAARP!!!
Rat, pad aviona i zemljotres...pa šta je ovo više
A možda Iranci nešto testiraju?!
Ukratko, ovakvi zemljotresi se stalno desavaju. Americka populacija je zatupljena ko kasika. Sada nakon pada aviona i zemljotresa Ameri ce prikazati svom narodu kako je Bog na njihovoj strani da bi javno mnijenje okrenuli na to da podrze jos jedan rat. Ko stoji iza pada aviona, to je pitanje, a zemljotresa preko 5 stepeni po rihteru bilo je vec 15-tak od pocetka godine, cak jedan u Iranu od 5.5 stepeni 2. januara. Propaganda i kontrola mase je njihovo najvece oruzje.
@CikaMurat2 Po zadnjim istrazivanjima javnog mnijenja, Trumpa vide kao najvecu prijetnju svijetskoj sigurnosti, valja to sad popraviti u ocima tipicnog americkog vjernika.
Pa se vi zaje*avajte s Amerikom
a onda i dalje ima onih koji ne vjeruju da je HAARP istina !!!
To je maslo SAD 100% ...Mislim da posjeduju i takvu vrstu tehnologije da izazovu zemljotrese,tornada,poplave itd
Ma daj idiote idi lijeci se cuj posjeduju tehnologiju podrhtavanja tla cega jos posjeduju tehnologiju da princa u zabu pretvore i da ga moze spasiti samo prava ljubav je li ?
@muky19 brate kako ce imati takvo nesto,kad Ameriku stalno pogadjaju uragani,zemljotresi manje vise,tornado svaki dan prodje,pa jesi vidio sta je sa floridom bilo prosle godine
PrEtisli pogresnu puljku🙉
Okkk znači sr4nj€... Ovo vrlo lahko može biti da su uradili podzemni test nuklearne bombe 🙄🙄 Eto ga i 3 svjetski...
Kazem ja lijepo, da ameri vec 10 godina koriste tectonic weapon, al niko mi ne vjeruje.
Izgleda da alah nije na njihovoj strani.. Interesantno! 😁
Nije alah, nego Allah. Drugo, to je arapska riječ za Boga, a Bog je jedan...
@eki Alah, allah ili bog nije na njihovoj strani.. Interesantno! 😉 @Limoon Ovce se mole, nemam ja potrebe da praktikujem primitivne rituale. 😈