Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet se amerikanci igraju HARPOM
Jeb'o te Amerikanac glupog.
za ovu dvojicu Odraz kulture i obrazovanosti je obrnuto proporcionalan količini vulgarnog ponašanja neke osobe, što vas dvojicu svrsatava u nivo veoma primitivnih bića, da ne kažem glupih ljudi.
Bojim se da ce mrtvih na hiljade biti. Relativno plitak zemljotres, na 30 km dubine. 7,8 na moment-magnitudinalnoj skali koja mjeri zemljotrese iznad 6 stepeni po Richteru koji je vise lokalnog karaktera. Problem je sto su gradovi poput Kasha jako gusto zbijeni. Sjetite se samo zemljotresa u Bamu, koji je bio oko 6, 7 stepeni Mw u epicentru, a koliko je samo zrtava izazvao. Nadam se da grijesim, ali ovo ce biti velika tragedija :(
Ovako to krene, od par, pa na kraju dođe na desetine hiljada. Vjerovatno je ovaj put to scenario. Ovo je strašan zemljotres. Jedino ako je "promašio" gušće naseljena područja.
vijest je lažna, http://english.farsnews.com/newstext.php?nn=9107161480
:( :( :( :( Svi smo Allahovi i njemu se svi vraćamo. Da Allah poginulima da dženet lijepi. Amin Stvarno je ovo potresno.. Uz narod Irana smo, i oni su bili uz nas kada nam je bilo najteže.. Da vam Allah pomogne u oporavku i da sabura porodicama. El Fatiha
Uz vas smo Braco i Sestre po vjeri nek vam se Allah Dz.s smiluje i izvede vas na pravi put...
@h8er haj nam kad si toliko pametan objasni zasto je proslih godina regija bivse jugoslavije bila izlozena toplotnom udaru i to u granicama koje su skoro savrseno odgovarale bivsim granicama, dok je ostatak evrope imao normalno ljeto sa umjerenim temperaturama, čak i mađarska koja graniči sa srbijomi hrvatskom. A sve se to savršeno poklapa sa puštanjem u aktivni pogon HARPA u beogradu. I još nam objasni zašto se iznad pakistana misteriozno zakljucala struja vjetrova i tako ostala puna dva mjeseca izazivajući neviđene poplave, a začudo HARP je tada bio u testnoj fazi? Eto kad si toliko pametan objasni ove neobične fenomene koji se nikad prije nisu desili i sve ćemo ti vjerovati.
Allahova kazna perzijskim koljačima koji svakodnevno ubijaju,siluju muslimane i muslimanke Irana i Sirije. Nije ni čudo što se Iran "nalazi na seizmički aktivnoj zoni " kada su kroz vijekove na ovom teritoriju uvjek živjeli teški mnogobošci i bezbožnici i vatropoklonici kao i danas. Očekujem još potresa uskoro.
Uh...
ovako su ameri i cunami izazvali :) da malo smire ekonomski napredak drzavica, sada su malo "neprijatelje prodrmali" imaju lijepe slike iz japana prije cunamija koje pokazuju nebo prije i poslije "udara" gdje je razlika i vise nego ocigledna kao i brojne izjave svjedoka o cudnim letjelicama i podmornicama prije samog "zemljotresa" i cunamija... Sto je rekao jedan historicar, amerikanci i rusi imaju oruzje u bazama koje je naprednije za 10-ak godina od onoga kojeg prikazuju da imaju :)
Pricate isto kao i ameri, cim neko napadne nekoga bombom odma su to Iranci, Afganistanci, Iracani... Ako nisi znao Iran je jedna od najaktivnijih zemalja na planeti sto se tice zemljotresa.
Strasno..... sad ce se poceti javljati debili da kazu da je ovo americko djelo
ne - javice se jedan debil da ti ja kazem koliki si ti pa vjerujes da sve sto zvanicna politika prica - je istina.... jok eto ja sam razvij'o HAARP da bih pravio zeljanicu i maslanicu tikvanima k'o ti.... milijarde se ulazu u nova dalekometna - neprimjetna oruzja samo da bi se kreten k'o ti mogao javit' da kaze kako to nije istina....
Upravu si mufiuz !!! (Y) podrzavam tvoje misljenje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Amerikanci se revanširaju za Bostonski maraton.
Uz vas sam drugovi Iranci !!! Borite se protiv fašista Amerikanaca !!!