Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ti samo to, samo plasiraju negativne vijesti, pa makar ih kopirali i iz krajeva koji su od Bosne udaljeni i 24 sata putovanja avionom?
Bilo je uvjek zemljotresa, velikih poplava, thsunamia, ali su prolazile godine izmedju jedne i druge katastrofe, od 2000-te, sve cesce da bi smo danas imali situaciju da ne prodje ni jedan dan od jedne do druge katastrofe. Sve nekako namjestaju da dodje do te neke "Apokalipse" i da prepadaju narod, pores toga i sam naziv "Apokalipsa" se pogresno koristi, to nije kraj svijeta, nesrece, "Apokalipsa", znaci "Otkrivljenje" iliti "Spoznaja". Jebu nas pravo i svi cutimo!