Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam privilegiju boraviti u Češkoj jedno vrijeme. Ljudi žive solidno. Drže do svoga. Čuvaju svoju novčanu valutu, voze aute domaće proizvodnje. Pivo ne trebam ni spominjat hehe. Drže na distanci malo strance, pun kufer Vijetnamaca ima koji su kao cigani po ponašanju. Imaju čak i svoju mobilnu mrežu koja im omogućuje jeftine pozive ka matici. Jebeš Vijetnamce.
Uglavnom, manite se stereotipa, većinom su neistiniti, osim u slučaju pijandurixa Zemana, taj je vječito pod gasom rekao bih.
@Erazmo_25 Nazivati fašistom čovjeka koji je bio u partiji, koji je bio na čelu socijaldemokratske stranke je smiješno. Pretpostavljam da to pišeš radi politike prema migrantima, iako nema nikakve poveznice..ali pretpostavljam...
Isti toma grobar
moram postati kreten... izgleda danas kretenima sve ide od ruke...
I zasto je ovo vijest kod nas?
Zeman cestitke ti lete
morace mile ili vucic ovom fashisti dodijeliti neku lentu ... nisu dugo nikog odlikovali ...
neprijatelj bošnjaka!
Mislim da ce biti drugi krug,ali njegova pobeda bi bila bolje resenje za Cehe.
Isti tima gtobar
a ove ceske pjandure..cesi nisu normalni..gori od nas..
ceska se kao drzava definitivno okrece moskvi iako je u uniji,dokaz je podrzavanje dodika i njegove tzv. republike