Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi Sarajevo-x, mozda se kod vas, u Beogradu, kaze pesnica. Kod nas u Bosni se kaže šaka. Koja ste vi gomila copy/paste mamlaza, to je za nevjerovati....
@Apple Istina da sad niko ne bi htio zivit u Kini il Rusiji, naspram npr. Londona il Njujorka... ...Al treba imat na umu da su zapadne zemlje dostigle svoj puni potencijal sto se tice razvoja (i sad cak i marisu kes od manjih zemalja uzimanjem njihovih resursa i kamatarenjem), dok npr. Kina i Rusija jos nisu ni blizu ispunjavanja svog punog potencijala. Vec i sad se zapadnjacima zatresu gac\'e od pomisli na silu koju predstavljaju Rusija ili Kina, a kako li ce tek bit kako vrijeme bude prolazilo i istok bude jaco? Ili jos ako se ove dvije istocne sile udruze? Ili ako se udruzi citav istok ko sto je i zapad ujedinjen?.... uf.... Teziste moci ce se sigurno mijenjat...
J.ebem ti herlavu stranicu, kad se moras poj.ebat da bi najobicniji komentar ostavio!!!!
@RS apsolutno se slazem Svoj nemoral prikrivaju takozvanim ljudskim slobodama.Gdje god su zakoni vezani uz moral covjeka po njima se tu ne postuju ljudske slobode.
Onda ti stari fino u Rusiju ili Kinu pa zivi tamo i uzivaj u civilizaciji.
Cim pise INDEPENDENT, jasno ti j eodmah da je Velika Britanija zakuhala corbu... Kao usotalom i ovdje sto su... i svuda sirom svijeta! V.Britanija zakuha, a onda zovne Ameriku da pripazi dok se krcka i eto ti dva velika kuhara svjetskih konflikta!!! U Zavisnosti od potrebe zacine dodaju Izrael, Njemacka, Francuska... Kina je sad najjaca sila i tek ce da ojaca Rusija takodje jaca i naravno da to neodgovara tzv Zapadu i onda se trude da zakuhaju ako ikako mogu, pa bilo to u Gruziji, ili sa ovim Ujgurima u Kini... Samo zaboravljaju jednu istinu, Kina i Rusija su za njih civilizacija kakva Zapad nikad nece biti !
Dobro da znam(o) :).