Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka se raspada po šavovima na svim poljima ali Bošnjo trči da je spašava, radeći većinom poslove koje Švabo neće, umjesto da pobaca političku ološ u BiH u kontejner i svoju zemlju izgradi.
Sto ne odes i ne pobacas ih kad si vec tako pametan?
ovi su mi Vucicevi botovi najjaci. cuj Njemacka se raspada
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Treba čuvati Štetu da nam ga njemci ne ukradu 😀😀😀
Za sve je krivo globalno zagrijavanje...samo je otišlo u Australiju
LOL zeljeznicki prevoz se nikad ne pravi i odrzava da imas profit na njemu. Zeljeznicki prevoz ti daje podlogu za prosperitet u drugim dijelovima ekonomije.
Vlak u snijegu 😆
Zato Njemacka ulaze u socijalu da socijilasi zive lagodno dok vecina populacije rmbaci i lomi se da bi obezbjedila sebi hljeb!
Ovakvi članci se nerijetko pojavljuju po Klixu kao da imaju za cilj da nam srozaju mišljenje o našoj popularnoj destinaciji. I da, naravno da švabe ne žele da rade pa zato uvoze jeftinu radnu snagu sa Balkana ali kad sve sabereš i oduzmeš, od Njemačke plate možeš da živiš kao kralj i tamo i ovamo, u biti da ti ništa ne fali, pogotovo ako dijeliš stan sa partnerom
Ona baba je srozala Njemačku. Frizirala svaki izvještaj. Zemlja nakon 2 godine se raspada po šavovima. Nemaju para ni za šta. Vojska u rasulu. Infrastruktura u rasulu. A za sve su krivi naravno imigranti. Da su barem kršćani pa makar i ortodoksni kao Ukrajinci.
" Godinama se nije ulagalo u Njemačke željeznice ". Kakva li je situacija kod nas, jadna li nam majka ? 😪
"u njih" - koji nepismeni novinar je to napisao?!
Mislio je da se u željeznice (u njih) nije ulagalo, valjda si skontao iz naslova
Sigurno balkanci vode tamo željeznički saobraćaj dok se to desilo
Prcija od drzave 🤣😆😘🙄
Propo ko Njemacka.
Možda da skupljamo donacije za Deutche Bahn?
Državna firma, leglo partijskih uhljeba i neradnika. Da Šmita nisu poslali nama, sigurno bi i on bio neki menadžer u njemačkoj željeznici.
Realno bogubili su se malo na svim poljima..Ali njihova finansijka moc je najjaca u evropi...
U njemackoj, DB je sinonim za kasnjenje i nefunkcionalnost zeljeznica :). sada barem imaju razloge da kasne vozovi.