Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije strasni rat u ukrajini
Rat se vodi i na diplomatskom polju - um caruje, snaga klade valja...
Zbriso izgleda da....
Ne brini se, ovaj ima više daMu od tebe... Nije zbrisao kad su ruje bile pred Kijevom - što bi bježao sada kad ide kontraofanziva?
Sto se zale, da nije bilo nas jos bi se medjusobno ubijali. Klinton. U Bih je bio rat pa se zato podijelila BiH i nagradio agresor koji su vrsio genocid u BiH - Lajcak. Cuvaj se Zelenski tih zapadnih licemjerja.
Koga libo racku vise klixe dje je stigao ili nije jeli moze bar jedan dan bez ovoga pakasha
Kakav je ovo manipulator, pijun i i i da ne kazem sta
Nekom embargo, oduzimanje oružja, Dejton i OHR protektorat, a nekom milijarde dolara u naoružanju. Jbg neće krst protiv krsta
mnogi su ovdje zaboravili velikosrpsku agresiju na. suverenu i medjunarodno priznatu BiH. djeco, me upadajte u zamku i ne nasjedajte na velikosprsku propagandu koja pokusava da iskarikira ovog covjeka uz istovremeno uzdizanje i velicanje onog slavenskog fuhrera. znamo da im je uza specijalnost velicanje ratnih zlocinaca. pamet u glavu, pravoslavni hegemonizam mora biti pobjedjen inace nas nema nigdje...
E moj crni zeleni
Glumac
Sprema se bošnjačko-srpski protest u Beču protiv finansiranja rata u Ukrajini. Nije ni nas niko finansiro kad smo ratovali.