Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odakle vise vadis dukseve
Imaš brate na https://6dollarshirts.com/hoodies, naručiš sebi boju i natpis kakav god ti hoćeš.
Marketing predsjednik.
Ratovat ces.Onda ce te natjerati oni koji su te podrzavali"da potpises sporazum...koji ce ti uzeti suverenitet ustavotvornost..i morat ces pregovarati sa neprijateljem graditi drzavu...koju oni ne priznaju..Bioloski opstanak exsperiment..vec vidjen u Bosni.
Ne budi naivan, porediš nas, jad i bijedu sa Hazarima koji drźe najjače svjetske banke, vecinu drzavnih centralnih banaka, medije, farmaceutsku industriju itd itd.
Ocekujes potupuni poraz Rusje.Ovoj Konstakaciji svskih kretanja nesigurnog trzista .Pada dionica banka kapitala proizvodnje poovecanje siromastva.Velikih migracinih procesa .Klimatskih promjena.Virusa.Rat je najisplaativija opcija.
Odkad “napredujete” dosad ste trebali u Moskvu uci
O majko moja, ovoj prekodrinskoj botovskoj paščadiji važniji sendvić i od Božića. Čuj ti njihove kuknjave, povukli se teroristi sa greškom okupirane teritorije. Ne mogu im branitelji države ništa, a jedan pririsak na dugme i 400 terorista bere travu odozdo. Samo kontam odakle Putinova soldateska ce sad skontati da su greškom tu, pa se povući, nemaju Himarsi ništa s tim, hau jes nou!
Lovacko drustvo "LOPATAR" Kijev!
E moj Elenski, da je normalan vakat ne bi ti dalje od mjesne zajednice dogurao, nego sto rece jedan "Nabujao šljam i razvrat i poroci, Podig'o se truli zadah propadanja, Umrli su svi heroji i proroci. Razvilo se crno vreme opadanja"... pa isplivali takvi kao ti
Da je čovjek Putin je primirje trebao proglasiti sve od katoličkog do pravoslavnog božića jer u Ukrajini živi mnogo katolika. Ali on želi zapad i sve što je zapadno uništiti. Ali izgleda da je Putin izostao sa časa historije na kojem se učilo o raspadu najvećih civilizacija. Sve i jedna se urušila sama od sebe, iznutra. Ovim njegovim, najviše verbalnim napadima, zapad je samo ojačao i složniji je mnogo više nego što je bio.
ovaj lik svaki intervju promovira izgleda svoj brand odjece, sigurno ce se vrlo brzo naci negdje u online shopu
Ovom židvou ništa nije sveto pa ni bozic
ja stvarno ne znam je li ovaj vise normalan? vratili 300km ( ondje gdje su se Rusi povukli,odnosno podrucje koje su osvojili a nisu ni planirali,jer je nemoguce braniti) od pocetka rata iako su naoružani od strane čitavog svijeta. O kojem qrčevom napredovanju ovaj glupson govori??? pa debilcino pogledaj koliko ti je ljudi izginulo...ovi gluposniski clanci su za glspone sa klixa,indexa,net, itd itd....odnosno da se gluposoni malo lože. Iole pametan analiticar ce vam reci pravu stanje....
ajde gluposne naucio pricat jedan strani jezik pa dodi samnom argumentirati!!
A gdje to tvoji momci napreduju? Pljujes na ispruženu ruku primirja na najveći krscanski blagdan. Putin je za tebe Bog
Tebi jedino napreduje konto na privatnim racunima, i tvojim blizim saradnicima...
Hazari patološki lažovi, ispravi taj tekst na majici u 'I am Hazarian'!
Znači ovi se rokače i u januaru na -30 po onim beskrajnim ledinama?
Putin im je bacio sve što je imao za Novu Godinu, ali eto kao za Božić će prekinuti. Zahjebo je Porfirija mirotvorca
Nema pregovora sa zteroristickom drzavom koja razara Ukrajinu i destabilizira Bosnu na svakom koraku. Slava Himarsu!