Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jesu te navukli ameri a ti se primio kao kakvo dijete. Sad kukaj kao žena u pms-u
A, sta je trebao?
Dobro jutro Kolumbo, trebali ste misliti o tome prije zakuhavanja. A mogli ste lijepo muzti i zapad i Rusiju, isto ko nekad Saban sto je radio. Nasjeli na bajke o NATOu i ostala shanja
Glupan! Citav svijet je u rasulu.. ovi demokratija die god udju u tudje I zabiju Americku zastavu to je to!!! Vise nije vase!!!! No narod glup u svijetu pa misli dosle demokrate da pomognu pa ce onda otic..medjutim ako Malo vratimo filmove unazad docicemo do saznanja da kad god su pomogli oni su tu I ostali a vlastiti narodi tih zemalja su isparili upravo u demokratske zemlje da robuju I jos budu ponizavani od strane ovih sto ti pozele dobrodoslicu u ovu mrtvaju!!!!
ukratko nama bisu htjeli pomoci zbog otvorene islamizacije. one trake na glavama 7 musl.brigade nikad mi nece razum priznati. usred krscanske Evrope! e moj Aljoo.
ali nema nesto cecena da jurisaju da kolju naciste. jeste li primjetili taj obrat. Zaginulo se dobro.ko ona braca sa Rommmanije kod 11 Plavih. kaze 2 brata pohitila..jes im sila bila udarila u glavu.
kolko je dobro sto smo izdrzali i odbranili ove kljucne gradove.pa zamisli da nam sad Vucko upravlja. jes da nas nasi pokradose dozlaboga. ali opet mi odredjujemo sta mi hocemo.
Nije to ništa. Čuj 20% teritorija izgubio. Alija je izgubio 80%.
A kao na pocetku imali. Uzela ih amerika lopatom. Bolje im je da potpisu kapitulaciju. Gotovo je.
Zelenski kad dolazi na liniju, postavljaju laminate u u rovove.
Pa k'o da si imao ikakve šanse i uz pomoć Zapada? Pusti šuplju, nego reci koliko si ti tu dobar? Možda da pitaš Izrael za pomoć?
Ubijen nacelnik obavjestajne sluzbe Ukrajine Budanov, tereti se za organizaciju teroristickih napada u Moskvi.
Pa proizvodite oruzje
Kako je to sad moguce ? Zar ne pobjedjuju oni rusiju? Hocete rec da nas lazete 2 godine zadnje ?
E moja budalo, tako je to kad si ikebana. Kad se dogovore bez tebe, da imas imalo časti napravio bi harakiri u centru Kijeva.
Pozdravi Borisa Johnsona koji ti je rekao da odbijes istambulski mir jer ce NATO dati sve sto treba da pobijedis Rusiju.
Zapad vas lagano izdaje , sad iz inata se predaje pod rusku vlast i izvinite im se sto ste bili glupi i vjerovali amerikancima.
Završi, kako tako, svaki dan mu je gori on onoga juče, a zemlja tone. Trebaće 50 godina da se vrati gdje je bila prije godinu.