Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudi me da nije trazio od zapada 100 miliona dolara za mobilizaciju....to je idealna prilika za kme kme.
Hoćeš državu, brani je! Kakva regrutacija, da smo mi čekali regrutaciju satrali bi nas. P.zde i miševe smo naknadno regrutovali. Kako bi bilo sada to je pitanje nakon poslijeratnog iskustva gdje su pobjegulje najbolje prošle. Ne dao Bog dočekati opet, nikome.
Eh,vi mislite da se mogu izvući od mobilizacije.Punoljetni ne smiju izaći iz zemlje.Jedino će preko ljeta imati šansu da pobjegnu preko granice Ali samo ako su sposobni ili dobri plivači.Nije se lako izvući a oni bogati su na vrijeme pobjegli.
Ovaj baš odlučio da potamani sve kojima se ćuna moze dić'.
Pa dobro ovi oko šest banki nisu u nekoj formi
A Putin ne tamani Ruse?? Što je onda potpisao mobilizaciju za još 100.000 vojnika?
Ali pazi parlament ih salje u borbu.
Tako bi sutra i Zahiragić sjedio u parlamentu, umjesto da nosi postolje od puškomitraljeza.
Sad će ih tek mase nagrnuti u EU. EU treba radnu snagu jer ovi su bolji nego oni sa istoka da popunjavaju pusta radna mjesta po EU.
Ukrajinci se žale na mobilizaciju. Mi smo morali ići sami i bez opreme braniti državu. Ako ne žele mobilizirati se, onda nemaju se žaliti što gube državu.
Eto novih 500 000 Ukrajinaca u njemačkoj na socijali