Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se sve pročistiti prije finalne proljetne ofanzive, koja će ostaviti Putina da kmeči u bunkeru
Neki će bome i na stražu
I Alija je pravio cistku ,pogresnu,za zemljaka prvo,pa za sina,a pravio nas ludim nema on veze s tim,a nedo Bog da je spomeno boracki dodatak borcima,isplatu certifikata,nije imo kad umro mlad u kasnim 80-desetim.
Nemate vi pojma šta je Ukrajina i kakav je to frankenštajn sada. Država koja vodi rat kojeg ne može i neće dobiti, koju zapad gura u sunovrat, u koji se upumpalo preko 50 milijardi dolara i u kojoj cvijeta sve od korupcije, kriminala do nacizma i sl.
Kao i svaki plaćenik, pravi sebi situaciju kakva mu odgovara. Ovaj rat sa Rusijom je mala maca, šta će narod Ukrajine dočekati poslije. Milijarde € kredita koji će narod plaćati, uništena ekonomija, sve živo. Samo da su malo bolje pogledali situaciju na Balkanu iz 90-tih i šta se desilo kada su se "formirale" vlade.