Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad im drag i vazan papa a inace su silni i nikog nista ne pitaju...bravo zelenski...slava ukrajini
Kad pišete tekstove bar se malo raspitajte budite novinari a ne COPY and PASTE . Kanonaska crkva Ukraini odvojila se od moskovske patrijarsije u maju 2022.godine. Nezavisna ili UPC kijevskog patrijarhata je osnovana 1991 kao raskolnicka sto je i danas i 2018 je nisu priznale ostale kanonske crkve. 2018 godine patrijarh konstantinopoljski je osnovao “novu” crkvu PCU i u nju su usli djelovI iz svih frakcija u Ukraini a priznale su je samo 4 od 14 pomjesnih crkava.
Opra ovaj Zelenski na ruke.. Kontam ja to sve, Rusija agresor ovo ono, al' samo daj daj daj, zelimo ovo zelimo ono.. Samo još da i ratujemo za njih i njihove slobode.. Likovi nacisti teški, harali po BiH sa braćom Rusima.. Gdje su nama bile te silne podrške 90ih, dok su nas cistili?
HALO BOTOVCINE LIZATORI PUTINOVOG PAKASA, PUTIN CE ZAVRSITI KAO SADAM A VI CETE BITI IZVUCZNI S PODRUMA. BICE POSLJEDICA VASIM LAZIMA I PRIVOKACIJA. BICE KMEE
NORMALNO TRAZITI NEZAVISNOST OD PEDOFILSKE ORGANIZACIJE KOJA KRADE DJECU NA UKRAJNSKOM RATISTU. SMRT NACISTIMA IZ KREMLJA I SANUA. lp svim ostalima.
To je jedini pravi put
Kad ti Jevrej dodje pa to bi zavadilo dva oka u glavi a ne ljude koji djele vjeru i istoriju i koji su zivili skupa hiljade godina... 🤬🤬🤬
Samo je Putin odgovoran za rat i posljedice rata.