Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da treba držati Bahmut, ali to ne odlučuje Zelenski nego NATO komandanti. Jer ako bi se povukla Ukrajinska vojska iz Bahmuta taj potez oslobađa Ruske jurišnike koji će onda da udare svom silom na Vuledar, Siversk Zaporožje. U Bahmutu su Ukrajinci vezali za sebe najbolje Ruske snage.
Pazi ti Klix generala, sve skolovano na West Point-u.
hahahh izginulo im tamo pola ukrajine kaže moša bila ša jaka vam je taktika rusi deru artiljeriojm po jadoj mladosti
Trebaju napustit jel da? Jel rusofilu? Čim malo negdje napadnu Rusi Ukrajinci trebaju napustit. Bilo bi ti drago da je tako jer ne mogu drugačije ništa ni osvojit
Google translate mi zablokiro u pokusaju da prevede sto napisa ovo rusofilno pasce!
Udri Putine, ne zali
Udarim ti zenu nacisto ruska
ko da je rekao ginucete al bezze ...
Cim gube neki grad odma je beznacajan
Pazi ti kako stoka botovska sheruje u sekundi vijesti o Ukrajini i onda sami sebi lajkuju rusofilske komentare
Bahmut, moguća mrvica sreće Rusofilima sa Zapada 😂
Svemoćna Ruska vojska, šest mjeseci zauzima grad veličine Bijeljine. A svetosavska braća likuju kao da je u pitanju Pariz. Nisam iz vojne struke, ali ne može me niko ubijediti da kad napadaš imaš manje gubitaka od onog ko brani pozicije.
@Glyphosat Nece te niko normalan ni pokusati ubijediti osim supljoglavih rusofilskih botova. To je van svake pameti, ispade 5 puta vise gine Ukrajinaca... Pa sine dragi da je tako, vec bi Rusija imala kontrolu nad cijelom Ukrajinom. Rusija ovdje ne gubi, nego je VEC izgubila. Sa silnim gubicima sto opreme sto topovskog mesa, taman da sad zauzmu cijelu Ukrajinu koliko ce im trebati da obnove unisteno, a svakodnevno im postoji opasnost teroristickih napada i slicno. Samo glup to ne vidi.