Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se boris za svoju porodicu, svoj prag, SVOJU zemlju, ne mozes izgubiti
Ruski okupator mora biti PORAZEN Napokon je Rusija otvorila oci EU I NATO i Putinovci u BiH(dodik i covic) ce dozivjeti potpuni debakl Nista im vise ne prolazi, ni ti im izlaze u susret za njihove ideje
200 aviona za jedan dan....oni ce Rusiju osvojiti do nove godine.
Za Ruse je ovo rat na niskoj skali. Koriste samo 120.000 vojnika, a ima ih 180 miliona. Više je ARBiH imala vojnika 1995. godine. Njima je manje bitna ekspanzija koliko rušiteljski rat, da Ukrajinu izbombarduju i vrate je u kameno doba, zato što je odbila da bude njihov vazal.
Lijepo piše: Oboriti 200-i ruski avion. Dakle na taj dan su oborili dvisestoti avion a ne dvjesta aviona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Valjda oslobodili, deokupirali nepostojeca rijec
Nikad ne odustati od slobode i suverenosti. Bolje grob, nego rob
Nikad ne odustati od slobode i suverenosti. Bolje grob, nego rob
A njemu je dobro, nadrogiran u bunkeru.. jadni samo neduzni koji se nadju tu, a takvih je vecina.
Samo goni bandu okupatorsku agresorsku.Svijet je na vasoj strani a ove ljusture ce biti pobijedjene i njihovi kgbejci po cijelom svijetu.
Kako je atraktivan Zaddy
Kakvih sve ogranicenih ljudi ima koji rade kao neki novinarcici... Ne znaju jadni da su pravila jednog jezika samo za taj jezik i ne mogu engleski i bosanski imati ista pravila. To sto mi koristimo rijec okupirati ne daje za pravo da koristimo i deokupirati, mada tu rijec nikada prije nismo koristili dok se ne pojavise ovi kvazi novinari. Da imaju iole mozga skontali bi da je prijevod jednostavno osloboditi okupacije. Klasicno nepoznavanje vlastitog jezika.
On se DEOKUPIRAO a ja se jutros DEOGLADNIO !😜
Kako propagandni jezik radi: Rusi "oslobadjaju" (??) a Ukrajinci "deokupiraju"....
Šta je njemu, vidi mu se na očima i pokretima da koristi nešto
Opet se javlja influenser 😂
Ti si običan dripac ( američka marioneta, uništio si svoj narod za američke interese).
Deokupiro si ti karinu majmune narkomanski. Cijeli jug i istok zemlje će uskoro biti u ruskim rukama a ti pričaš o nekoj deokupaciji.
Američka podguzna muha!
ovaj ujutro osvoji Rusiju a poslije podne kmečanje.......ccccc.... :(
Rusofili kmece u intezivnoj haha