Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta im ja mogu, charlie hebdo, slanje aviona na siriju, nek sad slave u mraku novu godinu. Vratilo im se ;)
KAkav doček Nove Godine kad je NA SNAZI VANREDNO STANJE !??? Tokom okupacije Beograda došao gradonačelnik kod njemačkog vojsnog komandanta da traži dozvolu za BAL ! MArš u pizdu materinu, zemlja ti izgubila rat policjski sat a VI BISTE OPET SLAVILI !!
Francuska kapitulirala
Lijepi strah,nista je to sta vam slijedi
nisam ja odavde,biciklom sam dosao... :3
Treba tu muslimansku bagru sve istjerati iz Europe, tek onda će biti mir!
Bosanac, nisam mislio sve muslimane, samo bagru, teroriste i fundamentaliste. A što se tiče toga ja već godinama prašim muslimanku, ona ne voli muslimane.
Kada sam napisao muslimansku bagru upravo sam mislio na takve kao ti smrdljivi vehabijo, vama je mjesto u pustinji sa kozama.
Ne brinem se ja za pariz vise me brinu ove nase vehabije
@Audrey Hepburn Ne bojim se ja za sebe kuci slavim, a kuci nema vehabija. :)
idi u pariz pa strahuj sa njima zajendo :D mojne ovdje prosipat "suplju"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)