Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod njih 8 posto kod nas 400
a zasto drugi obroci ne postaju luksuz nego samo ramazanski?
Isto troše ulje, da li sa ramazanom ili bez njega,samo u drugo doba dana, kakva je poenta naslova.Jedino ako ostalim mjesecima ne jedu.
ma hebeš ulje..ko će spasiti od umiranja hiljade djece u etiopiji..fuj
hayat na malina ventilatoru...
Eto ideje..proizvodnja ulja.
Bliski istok će tek nahandarit, taj dio pllanete neće biti za ljudski život. I danas ne proizvode dovoljno hrane za rastuću populaciju ali za par decenija su nagraisali. Mogu se molit alahu al alah će ih odjebat ko uvjek.
Glupog naslova ! Ipak je ovo Klix
Puter, maslo, maslinovo ulje, kokosovo ulje itd...rafinisana ulja su nezdrava kao sto je suncokretovo itd...Znaci ,sreca u nesreci!
Pojma ti nemas,djevicanako maslinovo ulje je jedna od najzdravijih namirnica
Vala vam i nije trebao ovaj clanak bukvalno par sati prije pocetka Ramazana.