Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...Čovječe...šta je sila Božija
Zbog naleta neobicnih pravopisnih pravila u istom tekstu imamo "Teksas" i "Austin" :-) Salu na stranu, iako nema povrijedjenih ovo je velika tragedija. Toliko ljudi ce ostati bez struje mozda i citav dan. Izdrzite, dragi Teksasani! God bless America! USA! USA!
Lunjo, ti srca nemas. Bas te briga sto neki tamo Billy Bob sjedi u mraku i ceka internet signal da mu svane :-)
Vidi moga lika :-) Druze stari, muce me ovi zapadnjaci sa zapadnog zapada zapadnim sastancima i ispraznim frazama "team work, common goal, benefits for all..." i zbog svega toga ispasta nase drugarstvo. Da ih nema mogli bi da se druzimo do mile volje. Mada ja ipak nadjem vremena za tebe, ali ti, vjetropiru jedan, cas te ima, cas te nema. Nije meni isto kad me ti preseljavas iz jedne drzave u drugu, sa jednog kontinenta na drugi i kad to radi neka obicna budala sa kliksa. Sta da ti kazem osim, I miss you. Tvoj drug, Sasa p.s. Opet si me uhvatio nespremnog. Nemam pjesmicu za tebe. Ni recitaciju.
Priroda ovih dana pokazuje svoju moć ,nažalost:(
..priroda je blaga, kakvi smo mi prema njoj....čast malom broju izuzetaka... ;-)
:))