Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako ovo ima sablon, nedavno Federica Mogherini izjavljuje da Asad mora otici, pa onda zatisje i sad "hemijski napad" koji objavljuje neki ciko u nekoj kuci u Londonu i sada se sve dize ponovo na noge da Izrael dobije komad Sirije
Koja je ovo foluska,dajte 5 godina ne koriste ovo i sad kad bukvalno na svin frontovima dobijaju,Asad,eto sad ce pobiti civile ovako..opet stimaljka Amerike i Izraela..
Tužno.....
Mamu vam je3em gdje sad spika sa suzom u oku, djeca nikom nisu ništa kriva, ko god ubija djecu ne zaslužuje da živi! Pi4ke suosjećajno kmeče samo kada treba da se uližu da osjete miris lažnog glamura na svojoj profilnoj slici!
Sirijska vlada i Rusija tvrde kako Sirijski civili ubijaju sami sebe da bi izazvali reakcije svjeta.
Poznata mi je ta priča onih koji čine zlo!
Zločin koji traje. Kao mi u BiH nekada. Svijet gleda, a narod trpi silnike.
Pa ne mogu da vjerujem na šta je sve "demokratski" zapad spreman. Ko o čemu ku..a o poštenju.
Sve to radi UN, a onda se narodu prodaju kao neko ko pomaže.
Sram vas bilo međunarodna zajednico!
Ne mogu ništa Asadu pa sad izmišljaju i podmeću napade hemijskim oružjem kako bi digli sve sile na noge da smijene legalno izabranog predsjednika jedne zemlje.
irački scenario !
@mirrorce Pa tako nešto. Slično je bilo i tokom agresije na BiH. Sada neke stvari postaju jasnije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vijeće sigurnost UN će izraziti svoju zabrinutost i snazno savjetovati.................kao i pozivati sve strane na.............sazvati sastanke......................and so on u nedogled
ovi ne odustaju.....
@tantrasex ohhhh.... prošao tvoj komentar do mene... šta će to biti? internetski bogovi su nam naklonjeni ;)
@KSAhunterr iskoristićemo aBd za upražnjavanje tantričkog sexa
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rat traje 6 godina, a zapad je iselio vecinu krscana iz Sirije par godina prije pocetka rata, sto ce reci da je zapad imao plan za rat u Siriji.
Pa na sta su ljudi spali da ovako djecu kaznjavaju da djeca ispastaju zbog nekih kurtona u foteljama. Boze sacuvaj samo reći... Nek im je Bog na pomoci.