Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@joje upravo tako.
Tenkove na ulice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
REALNOST Sta je bilo AL Gore kada je iso protiv Busa kakvi su izbori bili dokazano da je bus laziro u Floridi A ovde covjek je pobejdio sa 30% glasova vise i odma lazirao i samo zato sto nije americki pion pobjedio
Oj majko, ja primitivizma! Pobit ce ih ovaj Ahmed il Nedzad, ili ... kako vec IZNOGUD!
majmun ti je caca koji te glupog napravio
E jesi realan, pa kako ćeš nazvati Putina, Berluskonija, Sarkozija.... sve veći od većeg diktator. Država se mora poštovati bila ona Iran , Bih ili Amerika, valja je poštovati.
dred, je li tebi ikad možda naumpalo da ne znaju svi šta znači \'Allahu ekber\'? Koje šupljoglavo stvorenje. -.-
dred u pravu
Majmuni su tamo, majmuni primitivni. Na zapadu nema laziranja izbora, niti bilo ko koga zove diktatorom. Ovaj majmun je diktator.
@@dred Bog ti srece dao,kad vec mozak nije!
Sad ce ti izbrisati komentar, a komentar ovog fasiste iznad, naravno da nece. Kako bi reagovala policija i vlast u Francuskoj, Italiji, Britaniji da se slicna stvar ponavlja tamo? I tamo lete glave za ovakve i puno manje stvari.
e majke mi ja vam ne bih dao da budete novinari,pa vi ste bolan opasnost za okolinu. vase neznanje i nestrucnost je beskonacna.prvo naslov nema veze s covjekovim govorom,covjek to nigdje nije rekao niti nesto slicno,dalje, nabrajate sta su uzvikivali \"\"Allahua ekber\", \"Bog je najveći\".\",iako zanemariomo nemogucnost da nesto ispravno napisete ,ovo je jedno te isto.
Nema sta... Ajatolah vrhovni poglavar... Ovako i Ceric zeli u BiH da bude glavni...