Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bošnjacke Dzamije ,? Jel Bošnjak nacionalnost ili vjera ? Dzamije su za sve Muslimane ne bitno koje nacije neko pripada !
@Hajno Da su Arapske ili Turske dzamije ne bi bio ovoliki problem,kad sam prije desetak godina bio u mjestu Zell am See sve vrvi od arapa,kao da sam u Saudijskoj Arabiji,njih obozavaju,citav grad je prepun zena u crnom.
@Hajno mi smo sve sto poželimo biti, ali opet nam malo fali da budemo nebeski narod kao npr. Srbi, srpsko nebo, srpska ptica, srpska zemlja, srpska voda itd itd
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mogu samo fasisti da ga dudlaju uz pomoc im druga iz Laktasa
U svim džamijama se moli na arapskom, tako da je smiješno napisat bošnjačka džamija, ili turska džamija.
Bošnjaci, pa kojim vi to putem idete, Srbi imaju nacionalnu pravoslavnu crkvu, pa su zalutali u nacional-teizam, a kakva je to bošnjačka džamija, pa nisu li džamije za sve?
To ti je demokratija.trebali su bosnjaci sve crkve pirusiti za vrijeme rata i nedati vise
Kretenska posla...moja nana begovska porodica nikada u dzaminu nije isla ni braca joj,svi klanhali u kuci...ovi sada samo nek su vidjeni u dzamihi fukara primitivna,ovde naredali jednu na drugu dzamiju,oni tamo crkve ,mamu vam pravite nesto da omladina radi a ne da se po dzamijama i crkvama zamlacuju.
Ne treba nista graditi na silu, sada ce se ova dzamija naci u fokusu njihovih lokalnih politickih obracuna a na kraju ce po starom austrijskom obicaju sve svaliti na bosnjake
@terran za svaki moj obrisan komentar ovde ja brisem po dva vasa u vecernjim i jutarnjim samo dam do znanja da je to zbog vas
Bošnjačka džamije jer je vjerovatno najvećim prilozima finansirana izgradnja od strane bošnjaka. Tako u Sarajevu na otoci imate džamiju koja nosi naziv Malezijska. I to nije nikakav problem. Naravno da se ovaj objekat pravi i da su vrata otvorena svakom muslimanu a i svakom drugom putniku namjerniku dobre volje. ;)
botovi brisu komentare ,jeli to ta demokratija koju zagovarate ali samo kako vama pase ,pa prije nego obrisete zapitate se i pogledajte se u ogledala kakav si /ste/ covjek ali sve ostaje zapisano ,svaka akcija ima i reakciju,kako se ti ponasas ovde tako cu ja na nekom drugom mjestu pa da vidimo kome je lakse
a po sloveniji nosite fesove i pravite se vehabije....fuj
Nista novo..natalost!
@fbUser1565287610 idi balavac nađi bukvu u koju češ udarati čelom.Ili nađi komad parmaka pa se udaraj u potiljak sve dok di glupost iz mozga ne izađe.Dođi sebe,ne provaljuj se. Čuj Sandžaklije napravile džamije na opštini Ilidže?
Izgovor im da je velika džamija?Pa da je veličine koliko je kravlja koža i to bi im smetalo.Zašto jednostavno ne kažu da su nacionalisti i da im smeta Islam?Neće to reći jer su im drage investicije Arapa.
@OKOnaOKO ... e čuj arapske investicije u Austriji, idi jadan popij himber dođi sebi
Ovo vam je isto kao da je sekrwtar neke mjesne zajednice rekao Konakovicu da ukine tramvajsku liniju 2. Nigdje veze totalni anonimus.
poznata austrijska pokrajina koruška, iz koje su sve slovence protjerali i nasilno imena naselja promjenili da bi slovensko porijeklo zaboravili.
Ne znam sta ovaj prica. Prije par dana narod Austrije na izborima je rekao sta misli o njegovoj desnicarskoj partiji.