Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja joj dajem za pravo i podrzavam je u nastojanju da suzbije zensko sunecenje tj sakacenje zena koje je izrazeno medju populacijiama crnaca muslimana kako u Africi tako i van nje. Prvo, to nije isto kao i musko sunecenje jer dok muskarac i dalje ima funkcionalan organ zena ga tim cinom gubi za cijeli zivot. Drugo, po muslimanskom ucenju nigdje se ne trazi zensko sunecenje kao dokaz vjerske pripadnosti. Trece, taj obicaj je ostatak crnackih vjerovanja iz proslosti i nema veze sa modernim muslimanskim ucenjima.
morbidno
Bolesno...
A kaj se kod žena obrezuje? meni moja mama predlaže obrezivanje,malo me je strah
sigurno će se naći neki pripadnik Nebeskog Nroda da je zbode nožem, oni su inače poznati po tome...
Ja za sutra spremam jednu BIJELU tortu od koje ću prvo da odrežem sise, usta i zovegu da ukažem na činjenicu da će \'oslobođene\' i \'emancipirane\' žene zapada uskoro dijelove tijela moći mijenjati u granapu, na benzinskoj itd.
\"Pa to je samo lutka/slika/virtualna osoba\" kazu zagovornici brutalnih videoigara. Vidite li paralelu
Torta k\'o torta kakav rasizam ba. Šta je trebalo? Napravili ljudi tortu da se pojede a niko ne smije da joj priđe jer će ispasti rasista ako je i pipne... Nikad gluplju optužbu u životu nisam čuo.
Ovdje fashizam i rasizam nikad nije ni porazen a kamoli istrijebljen.
Cuj islamski ritual!? Haj\' ti sine malo vani. Od mrznje ti se i mozdane celije pocele topiti.
Vrijeme je da se atmosfera zagrije :) https://www.youtube.com/watch?v=K_GzRhNDeSw
jeb jeb crncugu
ma ja bi mu nabio onu tortu u glavu i zacepio ona usta pogana crna,pa nema smisla da vrisiti i ismijava zrtve eto umjetnosti i g.o.v.a.n.a..sramota i fuj
smrdljivi srbi mrs srbi sa portala
sto se ne potpises pravim imenom, a znam koje si nacije! A to da si derpe-u to ne sumnjamo!
nikad nista groznije ni odvratnije nisam vidjela...bljak
Šta reći? Da je morbidno - jeste, da je moglo drugačije - moglo je, da je poruka jaka - jaka je.