Komentari (155)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa novinar " kada je postao prvi poslanik zastupnik vjeroispovijesti koji je izabran na ovu funkciju. " citas li ti sta pises jesi isao u skolu , malo je reci da si NEPISMEN
Husić je član Parlamenta od 2010. godine, kada je postao prvi zastupnik islamske vjeroispovijesti koji je izabran na ovu funkciju. ,............ dakle ne pljuj po novinaru bez razloga ili si ne pismen da korektno preneseš pasus.
a bosancu edi sve čestitke sa kuranom ili bez njega .
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako voliš buraz ovu zemlju pošalji nam svima grupni poziv da dodjemo tamo i bori se za naš azil....Tako ćeš nam pomoći ljudino.
Zasto bi to uradio. Nije lud
Samo pod uslovom da narod stvarno radi. Vecina misli da pare po Dijaspori rastu po drvecima.
namjera mi je otvoriti u SA prvi gay club i prvi staracki dom za gay populaciju . sto mislite postovani gradjani i gradjanke?
Čuj Edhem Ed ahahahahhahhaha :D Ali lik je car, stvarno :D
Ima li šanse da i tamo osnuju SDA Australije??????
Sa bih obiljezjima, dres brooklina i denvera, stara bih obiljezja. Ma hajde malo svaka cast, al i vi iz kliksa pazite dok se uvlacite, previse gresaka pravite. Negp sto zabraniste komentare o onom supku ganicu juce
Pravi košarkaški dres je urađen 100 % od ploiestera i uvijek je bez rukava, a ovo je pamučna majca, to igrači nose van košarkaškog terena. I ja imam istu ovu majcu, imam crnu u bijelu. Marke je adidas kao što ima svaki NBA tim. Ta majca mi je draga i puno mi znači. Evo je ovdje, trenutno nije dostupna crna: http://www.netsstore.com/adidas-nets-mirza-teletovic-home-game-time-t-shirt/detail.php?p=439677&v=nets_players_mirza-teletovic
Bošnjaci u svijetu se trebaju ugledati na ovoga čovjeka,a ne na one zločince,što svijet žele vratiti u srednji vijek.
Da. Uvijek sam znala da je Bruklin u Bosni !!!
Vidimo beha obilježja bruklin nets
Ja volim Bosnu kad sam vani ,zamisljam se ljepi dana mog djetinstva ,a kad odem u Bosnu na odmor,a sleti avion pa izadem iz aerodroma uzmem Sarajevo taxi do hrasna pa mi dvadeset eura naplati, u istom momentu mi se film pokvari ,pa u istom momentu bi se nazad vratijo.
* vratio Jesi dugo tamo?
Dokaz papanluka i ne poštivanja Parlamenta i kolega. Doći u šorcu i majci na sjednicu Parlamenta, to samo može težak papak.
Sto je zemlja siromasnija , ljudi se gledaju kroz odijela i aute. Pogledaj bogate drzave, politicari dolaze na posao sa biciklom, obuceni ko normalan narod.
raja vani jako dobro promovise i BIH i njen narod! stvar je u tome sto zive sa drugima pa su uvidili (bar vecina njih) da ti drugi svi drze do svoga i ako ni sekunde nisu bolji od nas! i zasto bi se mi onda stidili svoga? svaki Turcin, Grk, Njemac,....itd stoji 100% iza svoga. a mi da se nonstop ogledamo o druge. pa i to je vise dosadilo ko ..... stalno nesto joj moderno ovo joj evropsko ono..... imamo mi svoje. tudje nam ne treba! ne ogledam se ni na istok ni na zapad vec samo "predase"!
haj me podsjeti...jel to ona preko puta Bosne?
Jedva te nadjoh, no nema veze. Evo da ti pomognem. Jeste onaj u Bravadziluku, tu mi bude bas dobra pita, a ja krompirusu najvise volim tu pjesti. ;-) E sad sam se popravila kakvu sam tortu smazala, uhhh. Ne pitaj gdje sam je uzela, jer su mi donijeli i nemam poima odakle je, ali je njam njam. Rekoh radim s strancima, pa ih zna biti bas finih, cesto me posjete i donesu mi slatkisa, nekih kolacica... hahahah ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (57)
nisam znao da dres Brooklin-a spada pod obiljeze BiH
hahahah vidis da spada. :P
ooooo komsinice.......ipak se javljas obicnom narodu:) ja reko kako pravis cordon blue samo se budzama javljas :)) a jel taj Brooklin negdje u Starom Gradu?
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Sve je super.. samo ne kontam cemu ove vjerske zakletve? Na sta ateist ili agnostik polaze zakletvu? I cemu uopste ti religiozna simbolika? Pa ni nasi uhljupi to ne rade
Nevjerovatno: Australija na Eurosongu http://goo.gl/Emwk3x
ovako se bori za svoju domovinu.. da su svi dijasporasi makar po jednoc covjeka ubacili u valdu drzave u kojoj zive bilo bi nam bolje..pogledajte jevreje u svakoj drzavi su na visokim funkcijama i normalno da vecina drzava podrzava israel...