Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
auuu katastrofe rusi prikazali kako ruše 3 ukrajinska aviona su-27 i tri drona tb2 bayraktar kod odese. video na telegramu.
Mozda je visociji od njega pa kepec nije htjeo da se vidi koliko je patuljak mali miš.
Dobio lom zivaca., kad je vidio sta su uradili.
Gdje će bolan sa gelerom u guzitzi. Možda se zapio negdje od muke i orofulo voz.
Glavno komandijuci je Putin a Sojgu mu je najveci prijatelj ma sta se pisalo .
Da nije slučajno ostao bez glave???
Eto vi znate ko je vrhovni komandant
Kremljolozi ponovo kao i prije na osnovu rasporeda prisutnih na svecanoj bini analiziraju ranking i uticaj ruskih funkcionera, ocit je manjak insajderskih informacija
nije ga bilo padala kisa pa zato
Nije mogao doći iz opravdanih razloga, eno ga u bolnici sav izerešetan leži 🤣
Zato sto je đubre 2 metra pod zemljom
Istopio ga u kiselini
Mozda je popio caj?
Bosnjaci ne padajte pod uticaj srpsko-ruske propagande na Klixu. Kad vidite komentar u kojem kazu kako Zelenski ima milijarde a jadni narod ratuje i gine, i zasto nece da pregovara o zavrsetku rata(da se preda Rusima), znajte da je to pokusaj da se obe strane izjednace za odgovornost za rat.
Cesto pisu kako su Rusi morali napasti jer su stalno govorili zapadu poslusajte nas, ne sirite NATO. A istina je da Ukrajina nije ni namjeravala uci, nit je vodila ikakve pregovore. Mi Bosnjaci moramo biti 100% protiv Rusije, bez ikakvih kalkulacija, znamo koliko su nam zla nanijeli u ratu i poslije sve do danas.
Zato sto je vjerovatno digao papke
Sto bi rekao jedan poznati mudrac; boli me ku*ac!
Iskreno ako samo ta tri čovjeka drže ključeve nuklearnog oružja u ovoj situaciji ne bih sastavljao...paranoja