Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud ti to,pa danasnja politika namece joj to ne da nosi vrecu kumpira vec i plati taj,kumpir.Zena je nazalost puno zapostavljena kao, sto su i muskarci i djeca i starci.Zenu ne treba samo zaliti vec, joj treba pomoci i prikazati joj stvari onakvim kakve oni jesu a, ne uljuljkivati je nekakvim,sarenim lazama o tkz. modernim idealima.
Gaf Sare Pejlin: Severna Koreja je saveznik SAD Bivša guvernerka Aljaske Sara Pejlin, koja je najavila kandidaturu za predsednika Sjedinjenih Američkih Država na izborima 2012. godine, napravila je novi gaf izjavom da je Severna Koreja saveznik SAD. Pejlinova, koja je bila kandidat Republikanske partije na izborima za potpredsednika SAD 2008, napravila je grešku tokom radio intervjua odgovarajući na pitanje o konfliktu između Severne i Južne Koreje. “Očigledno moramo da stanemo uz svog saveznika Severnu Koreju”, rekla je ona, na šta joj je voditelj skrenuo pažnju da je zapravo Južna, a ne Severna Koreja, saveznik SAD. Ovo, međutim, nije prvi put da se njeno poznavanje spoljne politike dovodi u pitanje. Link http://www.blic.rs/Vesti/Svet/219906/Gaf-Sare-Pejlin-Severna-Koreja-je-saveznik-SAD
Briga, šta ćemo sad, da joj nabijemo vreću od krumpira na glavu?
Odkako, demokrtski svijetonazor protutnja svijetom zena osta i bez prava i casti,svedena je na broj i objekat je niskobudetnih ekonomskih stremljenja koji se kapitalizam zove.Majku iscera van da trazi sebi posla ,a dijeca ulicama tumaraju trazeci paznju i ljubav.Otac,slomljen od zahtjeva koji mu namecu birokratski uhljebasi pa,sto treba da prehrani svoju porodicu ispade,da treba i da prehranjiva i birokratiju.Robovski kreditori okupirase zemlje ,duse i umove pa, mnogi se objesise i ubise i porodicne veze kidase.Demokratski svijetonazori,karijeru stavise u prvi plan,lakome zene pohitase da ponudu objerucke prihvate.Mnoge se ubrzo razocarase kad,saznase da sve izgubise,poroci,zdavlje,cast ,slobodno vrijeme a, najvise sto nisu dovoljno cijenjene.Nazalost,neke su previse zaglibile da neznaju da su se izgubile frisak primjer sljedi u nastavku..
djecake treba zastititi, ali odrasle muskarce niposto. Oni su uvijek krivi.
Sve je to OK,al sta je sa muskim zrtvama...?Ima i njih,jest da je manje nego zenskih al i tu manjinu treba zastitit.