Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upuco čovjeka i on se nalazi u šoku, dok protiv njega neće čak biti podignuta ni optužnica... I onda mi svršavamo na zapadnu demokratiju!
Nas ciko mislio to je ko kod nas na brdovitom balkanu, silis se, prijetis, vedris i oblacis, i krijes se iza parole: "ja sam lud". Et, covjek ga upozorio molimo vas napustite prostorije, a ovaj poletio iza sanka, i naravno covjek ga posle upozorenja strese ko sljivu.
Eh da je nama barem 20% njihovih zakonskih regulativa i nacina kaznjavanja za kriminal,manje bi babini sinovi divljali Sarajevom!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jarane ovako treba i kod nas, pa ne bi pljackali ko sto pljackaju. Neku noc u Osijeku u DP-u usli sa sabljama i pod vrat ih stavili dvjema usposlenicama.. pa do kad vise ???
do kad... do kad god budu mogli raditi sto rade
obojca ste u pravu,ali treba se narod dici i ubiti jednog pa da vidimo kako ce biti drugi put!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kod nas zaštitar smije pucati tek kada na njega pucaju ali i prije toga mora pokusati obuzdati napadaca golim rukama. :)))
heheh,ispade lako je ubiti ali je tesko naci utoku
U Daytonu,taj nas Dejton j*be samo tako.
Zombi smrdljivi ubi coeka za nista, nisi ni trepno gotovo!
Koamijondzija ne moze izbaciti bosanski mentalitet iz sebe...ali na nesrecu, ne moze ni Amer. ;)
Neka nasa ambasada u SAD zatrazi hitnu istragu i sto vecu kaznu Da vidimo jesmol i mi drzava il sta
ma je.bo ti svoje pleme iz afrike. Da je ovo amerika kao sto je nekad bila sad bi ovaj maloumni divljak iz afrike zbog ubistva bijelca zavrsio na elektricnoj stolici
Otkad to boja kože ubija?
Ma oni imaju ljudskog otpada narednih pet vjekova....ko to moze vise kontrolisat,nebitno za ovaj slucaj,nego inace...*** ja njihove razlicitosti kojima se diče...šljama uličnog kol'ko 'oćeš
Opet Dayton poguban za bosanca...
treba smaket crno govno i rodbinu mu
Cuj ne znate sta je uzrok!? Jednostavno, manijakalni odonos amerikanaca prema oruzju. Ne d'o mi Bog dragi takve zemlje,a sto je najgore sve vise licimo na njih, merak zamjenismo mahnitanjem.
Ne ubija oruzije ljude, ljudi uijaju ljude. Ko ce te ubit, ubice te i lopatom.
pa lopata je u tom slucaju oruzje. svki predmet koji se koristi za nanosenje povrede ili ubistvo je oruzje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kako tek onda ove Crnčuge Ameri ubijaju po selima u Avganistanu? Kod nas u Bosni svako ima veća prava od nas, zamislite da neko od vas smakne pištoljem nekog Crnčugu Amera na teritorji BiH?
"crnčuga"!? Stvarno za tim nema potrebe.
The security guard was not permitted to carry a gun on the job. And lied about his criminal background on his application. Criminal and civil action will be the result.
American Negro citizen with big cock killed stupid Bosnian immigrant, so good.
Radi gluposti..ovi amerikanci pucaju na sve i svasta ako ocjene da im je "sumljivo"
kod nas bi ga molili na koljenima da ode