Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ko prvi od farmaceuta izbaci lijek oni su baju i pustili
Zezaj te se vi ja mjesec dana ne jedem krastavce,,paradaiz,,salatu a bojim se i ostalo povrce jesti samo jos da kazu da je meso uzrok bolesti onda sam gotov.
Dijareja ili proliv ili proljev kako ko kaze, ...
Pa bilo je i vrijeme da nakon ptica i krava dodje na red i povrce. Pa kako ce farmaceutske kompanije da prezive ovu krizu?! :o Mora se sad osmisliti nacin kako da se proda sto vise vakcina, tableta, pm. A narod k\'o i uvijek glup.
svjetski rat je vec odavno poceo... sad moze biti nevidljivi,indirektni i direktni. koriste se metode bioinzinjeringa kao oružje, kao i klimatsko ratovanje, ekonomsko i demokratsko ratovanje,energetsko itd.
za sve je ovo islam kriv! pozdrav: izbjeglica iz visokog
Gdje su sad oni strucnjaci za pravopis i bosanski jezik da mi objasne sta je to \"dijareja\".
Što ne piju vodu sa česme nego kupuju flaširanu. Kod nas je voda najsigurnija.Kad je malo duže kuhaš možeš skupiti malter za fasade.
hahahahahah koji mentoli na ovom saxu radu hahaha pa vise malo dijete zna da se latinski nazivi pisu u italiku i da se ne mijenjaju po nasim padezima, al jok, udri ti onako kako ti je uciteljica iz prirode i drustva rekla hahahahah joj novinara i govana...
Nije EAEC, nego EAggEC.Kao sto sam prije rekao, sve je to biznis.Bakterija normalne crijevne flore, kada dodje do disbalansa \"dobrih i losih\"bakterija eto dijareje i ostalih bolestina, najcesce bezopasne kod rane intervencije.Patogeni sojevi se nalaze u govedjem mesu, nedovoljno kuhano peceno itd.Prasina se digla oko niceg, samo su jadni poljoprivrednici ostali kratkih rukava jer se moze umrijeti od krastavaca.Smijesno, ali smo svi na to vise manje nasjeli.
nece li to istrijebiti islam vise sa ovih prostora!!!!
SATANO MONSANTO !
@Englez Jarane, jesi ti pijan? Stani, disi, smiri. Sta rece? Znao sam da buncas konstantno na portalu, ali sam te prije barem mogao razumjeti...
ma sta ce bilo kome pamet kad imamo vas zadnje uporiste komunizma ove planete, nigdje manje nego u nasem bucem potoku :D
pa ,i ja oću da se mirno raziđemo ha ja valja l*ova?
@Englez Kada ti razvijes koju mozdanu celiju.
dobro je meho vise razicemo se ! akoBogda !