Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Potek'o je iz lijepe kuće.
SIEG .... ! ☝
Ja sam jos prije 20 godina rekao da ce doci vrijeme kada ce se u istoriskim knjigama pominjati "hitler" kao "Hitler the Great!". Izgleda da se to obistinuje. Cim preletimo preko prvih nekoliko generacija, i dodju ove sto nemaju nikakavih emotivnih osjecaja prema dogadjajima iz drugog svjetskog rata, smatrace "hitlera" kao nekoga ko je imao ideju da ujedini Evropu. Nacizam ponovo kuca na vrata nazalost :/
Uvijek sam govorio da će hitlera jednog dana rehabilisat kao Srbi drazu
Život je surov. Milioni nevinih ljudi koje je poslao u smrt nikada nisu dobili ni osnovno obiljezenje mjesta ukopa a on proglaseno svjetsko zlo i dan danas mu rodnu kucu odrzavaju.
HDZ je naveci kandidat da tu otvori svoju filijalu,platice suhim zlatom samo da to dobiju
To treba srušiti,zapaliti i tu uzgajati zmije.