Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima yahtu, a maže margarin
Pa nesto kad kupujes prvo platis pa dobijes ha ja. Prije nego je preuzeo u svoje vlasnistvo, trebale su se pare isplatiti.
Ovo je muz one modelsice Sandre pare samo pare😂
Ovo nije jahta, ovo je jedrilica. E moje bosnje, dobro da nije camac.
Nije bas tako klixe.. Mislim, znam da ste neuki i da nemate posebne autore za posebne teme, ali ne mogu da ne reagujem: Nije rijec o najvecoj jahti (Ima ih i preko 150 m nekoliko), vec je rijec o najvecoj jahti SA JEDRIMA (jedrenjak, you know?) na svijetu. Eto, to sam samo htio da kazem. PS:
Sta google translate zna sta je jedrenjak
Obrukao se zbog 15 miliona. Sad će se početi pričati u krugovima milijardera kako nema para da plati jahtu :)))
Oduvao mu vjetar sa plaube uplatnicu na 15 miliončića, šta se odmah diće senzacija ko da je riječ o onom minsitru iz goraždanskog kantona !
PA obzirom da je riječ o Gibraltaru pomisliom sam da bi tajnoviti posjednik mogao biti i Dragan Čović ! pa me nako zaintrigiralo !
kojoj demokratskoj stranci osnovanoj 1991 pripada uvazeni gospodin a) b) c)
hmmmmmm.......moze biti a)...............a moze biti i b)..............a moze biti i c)......je li ovo neko trik pitanje ??