Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pročitate li vi išta prije nego objavite?!?! \"Unutrašnjost podmornice velika je oko 27 kubnih centimetara tako da može da preveze do deset tona kokaina\"
Dajem časove za koristenje digitrona,,,, prednost imaju novinari
Nije razjašnjeno dali je autor članka sa Marsa ili je polupismen ili mu je zapremina mozga ispod 27 kubnih centimetara. Svakako nema optičke dlake na jeziku.
10 tona u 27 kubnih centimetara !?! Tko je tu lud?
Ima li ijedan članak tipa \"zaplijenjen najmanjim paket horsa na svijetu\" ili \"uhvaćen tinejdžer sa najmanjim džointom\", a ne sve nešto najveća zapljena, mega - giga
Jel se to netko zeza s ovim clankom? \"...velika je oko 27 kubnih centimetara...\" pa onda \"...od drveta i optičkih vlakana\". Centimetri i opticka vlakna :-) Autor izgleda nije zavrsio niti osnovnu skolu.
generale budalo pa to je ona podmornica iz kinder jajeta
Ovo je najbolji članak, ne znam kada sam se tako dobro nasmijao. Ne znam što je bolje 27cm ili optička vlakna i drvo... LOL. Pozz iz ZG.
Bravo za autora clanka. Iduci put kad bacim drk, bit ce ga cca. 2 tone.
Ovo mora da je japanska podmornica. Jedino su japanci napravili kanister od 25 litara veličine šibice.
..pa narko kartel ima jacu mornaricu od nas, ccc.
ljudi pokinuu mi gloooova do ovo procita a tek kad sam vidio sliku nisam znao da sad kolumbijci prave i nuklearne podmornice xD
Ja nebuloza u tekstu prvo zapremina od 27 cm3 u koju stane deset tona kokaina onda drvo i optička vlakna!!!!! valjda staklena vlakna levati jedni
Pa fino budalo, uzmesh drvo i napraish podmornicu! xD :P
pa zavisi za koju je radnu dubinu dizajnirana
A niko se ne pita kako podmornica moze biti drvena?