Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi stariji od 40 godina k*urca ne razumiju u ovom textu!
američka vlada želi moć upravljanja čitavim internetom da bi se obogatili, jer nafte nedostaje, a para im je malo. Nek\' ameri prekinu sa s.r.anj.ima, po njihovom zakonu mogli bi osuditi bilo koga u svijetu ko postavi tudju sliku na fejs, neku pjesmu na youtube i sl. na 5 godina zatvora! Anonymous, uz vas smo!
Imam jedno pitanje , ako bi netko znao. Skoro uvijek preko megashare info.com pratim nove epizode serija i filmove . Trenutno ne mogu pristupiti toj stranici, odnosno filmovi ne idu, pa ako bi netko zna jeli to ima veze za megauploadom?
Zato je \"JUBA - BAGHDAD SNIPER\" slobodan za download, gledanje i dalju distribuciju.
kako je ovo jadno sve...kako jadno, svi ti kongresmeni bogataši, prave savršenu pravdu u nesavršenom svijetu...
sad ce Rusi i Kinezi da uzimaju lovu XD
ovaj potez će dovesti do smanjenja upotrebe interneta a time i profita mnogih.pa zaboga mnogi od nas se služimo internetom zbog dostupnosti filmova, muzike , zabave...
zlo*
Ameri su zo ovog svijeta
Ako hoce nekoga da zatvore, onda trebaju komplet balkan da zatvore. Pa kod nas u pekari pored hljeba kupujes windows. Hajde dobro, ovaj megaupload je drzao sve ove stvari na svojim serverima, a sta ce sa torentima kad se torenti dijele-podatci
umalo se ne ugusi,cekajuci zarez,ili tacku.
Vode kao nekog kriminalca,a jednog Sadama ili Osamu su hvatali godinama,smijesno. Sloboda internetu!
Hoće li oduzeti Dini onaj bicikl zbog plagijata? http://www.youtube.com/watch?v=NUtq2wC5sGc
Toliki gigabajti odose kvragu.WE WANT MEGAUPLOAD BACK!
sve dok pjevaci i glumci budu vako dobro zaradivali i zivili dotad cu i da skidam filmove i muziku sa megaupload i slicnih stranica.
o cemu ti?
pogledaj ovog debelog krmka zastitnika korumpiranih rezima u kojima prevaranti i lopovi zive na visokoj nozi!