Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači da onaj lik nije bio izolovani slučaj.
A jel mogu Hrišćani ili Židovi da grade svoje verske objekte u Saudijskoj Arabiji , Turskoj, Emiratima itd? Čisto pitam jel kazete Islam je religija ljubavi I mira pa me zanima kakvu ljubav deli Hriscanima u Srednjem Istoku?
U Sarajevu crkva nije nikad, nek se zna.
Svijet je definitivno poludio.
Red Neck maloumnici! Nešto poput lika sa klixa što je opsjednut sa "Bulevarima"!
Super, samo neka napadaju islam, sve vise je muslimana iz dana u dan, to islamofobi vide jer prate situaciju, a ove stvari vazda kontraefekat izazovu. Eno u Novom Zelandu je preko 350 ljudi prihvatilo islam nakon onog napada.
Ostro ovo treba osuditi i sankcionirati!Ovoga sam se pribojavao!Ovoga trenutka na zapadu je islam rijec sa najnegativnijim znacenjem!Iskljucivo ga povezuju s terorizmom, zaostaloscu itd, i nije da nemaju razloga!Mislim da ste trebali na pocetku jasno osuditi i pomoci da se sprijece novi teroristicki napadi a ne da je internet preplavljen muslimanima koji slave napade, turcima koji zvizde na minutu sutnje, prikrivanjem ubica (majka i otac ,jadni, nisu nista znali) itd!
to su srbi uradili ili bosansko-karpatski pravoslavci!
Ovaj komentar potiče mržnju. Interesuje me zašto se komentar ne ugasi ili je nekome cilj da se ta mržnja što više širi među nama
Muslimani su najpopularnija vjerska skupina na planeti. Neko ih kudi, neko hvali, neko napada, neko brani i ta popularnost samo raste.
Sto se cudite kad su otvoreno krenuli na islam davno je to bilo .. Jos od 1991g, americko gofno sto je lvsalo Bush. Tamo se mora vratiti zasto .. tu treba traziti odgovor,❓☝️
Murikanci djenesajdasi 😂
Zbog ovakvih teroristickih napada dobija se kontraefekat. svijet vise cita o islamu i prelazi na islam. od 2001. u americi sila je pokrivenih rodjenih amerikanki. presle na islam. naravno nisu presle na bajkoviti sijjizam.
ovo su uradili muslimani da bi opet glumili zrtve
kad ti mamu poderem mojim obrezanim ona ce bit zrtva
Ovaj svijet je otisao u krasni