Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad novinar napise da je Rusija je izgubila 60000 a Ukrajina vjerovatno 0, ja mu vjerujem!
Cim su to zapadne procjene ne vrijedi citati dalje. Nek takodjer zapadni stručnjaci procijene koliko je zelenski svojim putem ka nato ugrozio cijelu evropu
kliks posto o C kanal i risto djogo, sve samo izvrtanje istine.
Prigožin je sam izneo sve podatke o gubicama u Bahmutu i njegova vojska koja je jedina učestvovala u toj operaciji ima ukupne gubitke od početka rata blizu 20.000 ubijenih i 50-ak hiljada ranjenih. Veliki deo je stradao u oslobađanju Bahmuta. Ukrajinci pak imaju oko 70.000 ubijenih i preko 80.000 ranjenih u borbama oko Bahmuta. Neke zapadne procene govore da je stradalo ipak preko 50.000 Ukrajinaca. Pa vi vidite kakva je to bitka bila!
Strava i uzas. Nedo Bog nikom.
uglavnom robijasa. putko pravi mjesta u zatvorima za politicke protivnike. to je taj slobodoljubivi narod.
na strani sam Ukraine, hajmo biti realni, ove je abnormalna cifra i čista glupost.
E ako Zapad tako kaže onda nema sumnje...
Ego jednog idiota košta živote stotine hiljada ljudi. Još mi je gore što postoje idioti kod nas koji ovo podržavaju.
Slazemo se u svemu osim u tome ko je ego idiot. Je li onaj koji nije dozvolio da mu NATO preuzme kontrolu nad Crnim morem i dovede rakete na granicu ili onaj koji je htio uvesti zapadne korporacije u svoju zemlju i dovesti NATO po svaku cijenu? I danas, je li idiot ovaj sto hoce da pregovara od samog pocetka ili ovaj koji ni dan danas ne zeli da pregovara?:)
Obje strane izbacuju izuzetno kredibilne podatke, nadasve lako provjerljive i temeljene na cinjenicama. U tome imaju svesrdnu pomoc medija koje kontroliraju (oni neovisni su davno iscezli), ali nazalost imaju i ideoloski zatucane mase koje im slijepo vjeruju.
Sad niti imaju grad niti ljude.. rat je sejtansko djelo.
Lupaju cifre... obje strane... isto kod nas Sajgonci... propagande