Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
forsiraju Gazu, a svaki dan islamisticki teroristi ubijaju civile u Siriji i Iraku i tako zadnje 3 godine gdje je poginulo preko 180 000 ljudi, vecinom zena i djece
анада уан бајтс д даст....
Procitao sam negdje da si napisao da trazis nekog baliju koji ce se raspravljati sa nekim argumentima pa evo da ti se javim. Mozemo o cemu god hoces, o Izraelu i Palestini, o Krscanstvu i Islamu, o ratovima 92-95 ili pak 41-45, a mozemo i o onoj famoznoj temi kako smo mi Bosnjaci postali 1992, da smo prije bili Srbi itd. Da li postoji Bosanski jezik itd itd :) Ali samo cemo da se pucamo argumentima, moze? Izaberi temu. :)
свијест.....који су тебе комплекси натерали да ми се обраћаш са осам дана закашњења?...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
R.I.P. Hebem ti Svijet i "ljudskost"...
Allah rahmetile i neka ti Allah dž.š. podari džennet mali Halile
подарио му је метак међу рогове...
E moj zare,retardu,teško tebi s takvim mislima,znaš onu nije bolest sve što boli;)...e a znaš šta bi ti moglo pomoći?Malo,da izadješ vani,družiš se s ljudima,upoznaš koju djevojku..jesi ikad čuo za SEX,e i to ako Bog da kad prvi put budeš radio malo će ti se misli sredit..jebiga žao mi te al šta ćeš nije ti tata znao da od sexa sa vlastitom sestrom ispadne takav monstrum ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)