Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko ste vi puta stavili veto protiv osude Izraela,iako su činili očigledne zločine.
Rusi i Kinezi če se potresti da neće moći spavati
Napred Rusija i Kina. Krajnje je vrijeme da neko zavrne uši \"svepametnim \" zapadnjacima. Konačno da neko polomi rogove zapadnjačkoj nemani , koja je i onako pred raspadom.
Istok, severi i jug kritikuju američki veto na svaku rezoluciju kojom se osuđuje nasilje na bliskom istoku, u pojasu Gaze, Palestini... Tzv.zapad kritikuje Rusiju i Kinu, a ostatak sveta kritikuje zapad. Sve su to igre velikih, u kojima svako brani svoje interese. Ameri=licemeri!
to niste govorili za Bahrein, gdje su Saudijci OKUPIRALI zemlju zbog par bogatih seika.....
da si pazio u skoli, naucio bi o necemu zvanom evolucija. ta tvoja anarhija je utopija, kao i dosta drugih sistema. anarhija je bila moguca jedino tokom lovacko-skupljackog perioda tokom ljudske istorije. sada bi morao pobiti skoro sve ljude, ostaviti 10-tak miliona na cijelom svijetu, unistiti tehnologiju, zaboraviti nauku, zaboraviti stocarstvo i poljoprivredu - i onda bi mozda imao anarhiju - sve dok neko ne bi pripitomio prvu divokozu. nakon toga - sve ponovo. kad djeca umisle da su pokupila svu mudrost svijeta....
yebe se zapadnjacima...ovo im dodje ko kec na 10.... ....imaju izgovor da ne intervenisu nikako...dzaba pare trosit, nisu ludi
Zapadna nacisticka neman je pred kolapsom i zato jese toliko agresivna! Zivim za trenutak da vidim crve koji joj razjedaju lesinu!