Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja nema veze ako mu se nekada malo omakne da idgne kakav putnicki avion u zrak. Njegovi sinovi koji u slobodno vrijeme prebiju par sluga na smrt jer im je u caj stavio dvije umjesto jedne kocke secera su takodje prave lafcine. Hvala njima na njihovom donacijama i radnim mjestima ali ne vjerujem da su nam ni upola novca donirali kao sto je Amerika. Osim toga taj donirani novac je uvijek isao u Dzepove SDA - ovaca koji su bili nadlezni za donacije nakon rata. Pa nije se Sarajevo bezveze 15 godina popravljalo, izvinite porpravlja.
Najvazniji medjunarodni terorista kojem je Gadafi pruzao podrsku se zove NELSON MENDELA, i njegova organizacija ANK (Africki nacionalni kongres) koji su bili proglasavani od strane zapada (\"demokratija\") do zadnje godine pustanja Mendele iz zatvora, kao teroristi. Bez finansijske i logicke poodrske Libije i Irana, Mendela i ANC (ANK) ne bi NIKADA uspjeli da naprave demokratiju u Juznoj Africi. Mendela je prije dvije tri godine posjetio Libiju, i zbog toga bio kritikovan od \"vjecitih\" demokrata da izdaje demokratiju posjecujuci ovog diktatora. Mendela je na to odgovorio da on NEZABORAVLJA prave (i stare) prijatelje..... Interesantno......kaj ne...
Mozete sada da kritikujete Gadafija posto ste preko njega izmuzli iz Libije sve sto se moglo izmusti.Neka vam samo Energoinvest pokaze koliko je iz Libije BiH izvukla para.Zivjelo se od Libije skoro 30-god.,ne samo Energoinvest vec mnoga preduzeca.Necemo mi nikada vise imati boljeg prijatelja od Gadafija.Trazite od vase Amerike da vam da neki posao, jest dace vam ono sto visi preko dva.Zar i sada ne pomaze Gadafi BiH ?Ko je najvise donirao para za izgradnju nove rezidencije IZ-BiH ? ZAPAMTITE-PRIJATELJ SE NIKADA NE OSTAVLJA NA CJEDILU NITI SE KRITIKUJE BEZ RAZLOGA.
Glumi nekog muslimana a plasticne operacije/uljepsavanja izvodi. Haj kad covjek ima nesrecu pa uradi plasticnu sto mora, ali ovo je fuj.
I Beluskoni je haman diktator haha. Ja se ne sjecam kad je Italija imala drugog predsjednika.
U stvari upitno je za Berluskonija dalije toliko nesposoban ali Italija je u velikim dugovima. Vrijeme ce pokazati.
On je budala i nesposoban da vodi drzavu. Kao i Berluskoni.
Gadafi je u mladosti pokazao svoj lik i djelo, iz kojeg razvidno kako drzavom vlada dusevni bolesnik, kako i u mnogim arapskim zemljama. Njegova djeca tj.sinovi su poznati po dusevnoj poremecenosti kao pocinitelji mnogih kaznenih djela u zemlji i inozemstvu.