Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je peti put da su ga oslobodili?
To selo je prije rata imalo 74 kuće,a zašto ima toliko veliki značaj😎🤔
Cuj oslobodio selo koje broji 500 stanovnika a izginulo sedamdeset hiljada dusa. Sta je sa nama sta nam se ovo desava na planeti?
tvrde gradivo, a znate kako se tvrdi gradivo. ponavljanjem. nazalos oni ponavljaju iste greske. :(
Mi da smo ovako oslobađali, dobili bi slobodnu i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu kroz sto godina.
Cekaj ni najveci vjernici sa Imbexa vise ne vjeruju u ono sto su pisali mjesecima https://www.index.hr/vijesti/clanak/ukrajinska-protuofenziva-ne-ide-dobro-otkriveno-sto-im-savjetuju-amerikanci/2490739.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_d
Koliko su agresori nasijali mina i to je dobro.
To je prije par dana bilo.Ne znam zašto ukrajinska vlast nakon par dana objavi ovako nešto. Moguće zbog toga što su rusi poslali tamo padobrance da pokušaju vratiti kontrolu nad Robotine. Tu vijest su prvi objavili ruski blogeri, Pentagon i englezi. Sad se borbe vode na ulazu u selo južnije od Robotine (ima dvije riječi u imenu sela).
E čuj oslobodili selo!!!!
KGBotpad u Robotyneu se pridruzio svojoj braci u Kijevu, Černjihivu, Sumiju, Harkovu, Izjumu, Kupjansku i Hersonu. Liseni ovozemaljskih briga, sada svi sretno klijaju i zriju u velike suncokrete - BAS LIJEPO !