Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nam je trebala odjeca, Bog bi ucini da se sa njom radjamo ... ma da razumijem ove sa manjim udovima sto ne vole da se izalzu suncu! :)
e bjednici jedni pa zar vam golotinja donosi prosperitet, pa da je tako bili bi medju najnaprednijim u EU. ali ocigledno da nije tako, mucnite glavom Maksici.
Daj ne vazi...
Niko ne zeli da nam BiH bude SAudija. Osim toga, IZ ne radi u tom pravcu. IZ ne primorava nekog da nosi hidzab ili da bude vjernik. IZ se brine o vjernicima, onima koji se dobrovoljno uclane kao pripadnici Islama. Valjda je to svima jasno. Tacno je da je jad i bijeda Saudija. Ali, isto tako, tacno je da je jad i bijeda danasnja omladina; razodjevena i nemoralna; bez karaktera i odgoja... Sta je to danan moralno u \"modernom\" drustvu? Rijetko sta isto kao sto je to u Saudiji: zasto zena ne bi vozila auto? Svi mi znamo da je poslanikova supruga bila trgovac. Prema tome, nemojte prikaciti stanje u Saudiji kao krivnju Islama. Islam je nesto sasvim drugo; ravnopravnost i tolerancija. Arapi su takvi kakvi jesu; cak i oni koji nisu muslimani uopce - mozda geni. Ako nista, dolaskom islama prestali su zakopavati zivu zensku djecu u pijesak. Bar nesto su naucili - ali ne dovoljno!
Cuj nje - \"prerano je\" da djevojcice imaju fizicko da bi se zdravo razvijale. NEK\' JE ONA USLA U VLAST, PA STA JE BRIGA ZA DRUGE. Manekenka u vladi. Valjda je tu da nesto dobro uradi za drustvo.
imas jos gorih slucajeva po africkim plemenima pa nikom nista
Islamska zajednica na celu sa Reisom Cericem garantovao i argumentovano zeli ovo isto u BiH.
Ja bih ovde ženama zabranio samo da voze i to je dosta.
ako ne pripazimo, moze nam IZ donijeti isti jad i bijedu u BiH
TO NEMA VEZE SA ISLAMOM NITI SA MUSLIMANIMA!!!!! Saudijska Arabija je leglo fašizma i diskriminacije, a ako je ovo tačno u vezi žena, to je očiti dokaz da je Saudijska Arabija ŠEJTANOVA TGVOREVINA i da je pod hitno treba rekonstruirati i vratiti muslimane svijeta na pravi put ravnopravnosti i slobode, a taj put Allaha dž.š je opisan u Kur\'anu Časnom. Put ravnopravnosti iskonskog islama je POTPUNA RAVNOPRAVNOST svih ljudi Dunjaluka bez obzira na to da li su žene, muškarci, crnci, bijelci, azijati, indijanci itd, i bez obzira na njihovu i nacionalnu, ali i vjersku pripadnost ili opredjeljenje, jer DUŽNOST svakog muslimana je da POMOGNE svakom živom Allahovom stvorenju, i sveta dužnost mu je činiti samo DOBRA DJELA. Islam je vjera koja je PRVA dala RAVNOPRAVNOST ženama i muškarcima, jer npr. u Švicarskoj žene do skora nisu imale pravo glasa na izborima, i još neka prava. Problem je TOTALNO KRIVO tumačenje islama u Saudijskoj Arabiji.
zemlja Nindzi...yebote, koji primitivizam pa to je nenormalno, i ovi su Obamini prvi saradnici...yebo americku demokratiju il jutska prava
Uzasno je kada to sama zena govori. Znaci, napretka po tom pitanju dugo nece biti. S druge strane, ako je to kod njih normalno ponasanje, zasto bi insistirali na menjanju? Ako je zenama dobro, ko smo mi da im govorimo da se bore za svoja prava?
MARS U P*CKU MAT*ERINU PRIMITIVNU!