Komemoracija u Kongresu SAD
0
"Žalosno je da Mladić još nije uhapšen"
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije izgubio nikoga zato sto se nije htio boriti protiv svoje drage JNA na brdima oko Sarajeva, pa je na komunisticki i p1ckisticki nacin proveo rat u podrumima, to jest ako ga je kakav sandzo promasio i nije oteglio na liniju vececi ga za kosu kao i ostale Sarajlije
krije ga SANU jer znaju da je prepotentan, govorljiv, a sigurno i obicna kukavica i izrod, i da ce sve zivo izblebetati ko mu je davao naredjenja i kakva.
Valjda će se napokon jednog dana policija zabaviti sa internet bolesnicima. Pa ako ništa drugo, ovi bezimeni miševi - faš isti će napokon zablistati u javnosti sa punim imenom i prezimenom. Pa će onda da radi gu za k\'o meduza ;)
Ti sigurno nisi izgubio nikoga, sta te briga ko boluje....vazno je da Sarajevo-X ima promet, posjecenost i da su \'ljudi\' u stanju blatiti najsvetije....i vracati se ponovo i ponovo vrijedati. I da ce kasnije click na neku reklamu i eto koji fening. Nemozes ti biti sretan u zivotu admine, i dobro je da je tako.
Kongres SAD ima razloga da svaki dan odrzi komemoraciju za srebrenicu, kao i za cijelu BiH,jer su svim silama i ALIJOM IZETBEGOVICEM radili na razbijanju JUGOSLAVIJE. Ni jednog trenutma nisu pokusali da sprijece rat, nego su da bi ostvarili trajno prisustvo na terenu (u BiH) zagovarali i sprovodili sto zesce sukobe da bi njihovo prisustvo bilo opravdanije. Dokle god se svi bosanci; srbi, hrvati i muslimani ne opamete i ne shvate da stranci nisu u bosni radi bosanaca nego radi njihovih interesa tamo mira nece biti. PRIMJER ZA OVO SU;;;; Izjave poput ove zadnje od KOMSICA ne doprinose miru na ovim prostorima. Ja mislim da taj KOMSIC i takav kakav jeste ne prica to iz svoje glave nego prenosi misljenja svojih nalogodavaca, a kako ce narodu biti o tome on nema pravo da odlucuje.