Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
20 godina robije i trajno oduzimanje prezivjele djece...mislim da je ovo dovoljno.
vidi se da nije normalna,mamu sebi yebla!!!!
ovo je neka vlahinja ..vidi joj se na faci...
Pozovi je neka ti čuva djecu.
zasto moramo odmah napadati ljude. mozda je imala psihickih problema, bila u soku, itd....
somalka
Još jedan razlog, da se uvede psiho test ko može imati djecu, a ko ne. Ima i kod nas koliko hoćeš kojima treba izvršiti vazektomiju i podvezivanje jajnika.
Olakšavajuća okolnost će biti to što je kuja bila nadrogirana, pretpostavljam. Dati joj iransko državljanstvo i poslati je pred iranski sud.
jes joj glava za provoda
\"A gdje je bio otac/ocevi ove djece i koliko traje njegova/njihova zabava?\" izjavili su na zajednickoj konferenciji za stampu predstavnici udruzenja \"Lahko je gurat\" i \"He.bemo mamu mami\".
Prestrašno! Zbog ovakvih zlodjela odobravam smrtnu kaznu.
Bez rijeci sam.... muciti je 24/7 pod infuzijom da ne umre.
Zatvoriti je u ormar dok ne umre.
vidi joj glave ko slovo V, aahahahah ko vegeta iz dragon ball.
Eto sta cini filozofija \"jednom se zivi\" bitno se zabaviti i provesti!