Indianapolis
0

Zaključala petero djece u ormar i izašla u provod, dvoje umrlo

Sarajevo-x.com
Edyan Farah
Edyan Farah
Edyan Farah zaključala je u ormar svoje petero djece, u dobi od jedne do sedam godina, a zatim izašla u provod. Dvoje djece je umrlo, prenose strani mediji.

Majka Edyan Farah iz Indianapolisa zatvorila je svoje petero djece u ormar, a kako ne bi mogla izaći, vrata ormara blokirala je krevetom. Nesavjesna majka potom je izašla iz kuće, te se kući vratila tek nakon više od deset sati.

Kada je otvorila ormar, uvidjela je da su njena petogodišnja kćerka Zuhur i trogodišnji sin Zakariya ukočeni i da ne reaguju.

Kako se navodi u policijskom zapisniku, Farah je djecu izvukla iz ormara, ali nije zvala pomoć niti ih je pokušala oživjeti.

Navodno, četiri sata kasnije jedan porodični prijatelj je došao u posjetu majci, međutim kada se ona počela ponašati čudno i kada mu je zabranila da uđe u stan, on je odlučio pozvati njenog ujaka. Zajedno su pokušavali ući u stan, a navodno su kroz prozor vidjeli da na krevetu leži dijete i izgleda kao da je mrtvo, te su pozvali pomoć, prenosi "Daily Mail".

Policija je po dolasku u stan Edyan Farah pronašla dvoje mrtve djece, dok su ostalo troje bili u šoku.

Policijski dužnosnik Jeff Duhamell izjavio je da su djeca već zbrinuta. Također, on je istakao kako je ovaj slučaj jedan od najgorih koje je vidio, te je napomenuo da je majka vjerovatno svoju djecu i ranije zatvarala u ormar.