Stravičan zločin
0

Amerikanka ubila četiri bebe u Pennsylvaniji

Sarajevo-x.com
Reading, Pennsylvania
Reading, Pennsylvania
Žena u Pennsylvaniji ubila je najmanje četiri novorođene bebe i sakrila njihove ostatke u ormaru, objavili su američki istražni organi.

Zvaničnici su rekli da je 44-godišnja Michele Kalina zanijela nekoliko djece, najvjerovatnije u izvanbračnim aferama, krila je trudnoće i potom ubila najmanje četiri bebe.

Na smetljištu su pronađeni i ostaci pete bebe, ali nije dokazano da li je beba rođena živa.

Uhapšena je augustu ove godine, nakon što su muž i kćerka pronašli tijela.

Policajci Okruga Berks rekli su da je Kalina svom momku i mužu rekla da boluje od ciste na jajnicima zbog čega je promijenila izgled.

Vjeruje se da su mrtve bebe začete u odnosima sa momkom.

Tijela beba su pronađena u augustu, a pronašli su ih Kalinini muž i kćerka, nakon što su odbili poslušati njenu naredbu da ne otvaraju ormar u stanu u kojem su živjeli.

Tamo su pronašli gomilu kostiju zbog čega su pozvali policiju, koja je rekla da ne vjeruje da su kosti ljudske i rekla da ih mogu baciti.

Potom su pronašli još dokaza, kosti u frižideru i kutiji pa su ponovo pozvali policiju. Kalina je pobjegla, a vlasti su pokrenule istragu.

Forenzički testovi su pokazali da su bebe rođene žive, a potom ubijene gušenjem, trovanjem ili zanemarivanje, javljaju strani mediji.