Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
armenci su poubijali 5 00 000 civila po narudzbi rusije i poslije toga su ih turci napali.......a rusija koja je bila obecala pomoc jermenima prije napada na turke to nisu uradili! rusija je ovdje igrala jako licemjernu ali proovokantnu poliiku, armenija bi trebala tuzit rusiju a ne tursku! i nije bilo masakra civila armenijaca, turci su branili svoj narod od armenijeske vojske poslije svih masakra turskih civila, samo je protjerala armenijske civile iz turske koji su pobjegli u siriju, danasnju siriju, liban,irak, a mnogobrojni su ostali i u tursku! mora de je neki srbin jeremic piso jermensku istoriju isto ko sto su pisali srpsku! isto ko sto pise dobrica cosic;:)
u francuskoj i svajcarskoj ako se genocid nad jeremenima javno negira slijede zakonske mjere, ukratko negiranje je nezakonit akt. ono sto je ucinjeno nad jermenima je strahota koju turci ipak treba da plate. nobelovac orphan pamuk je bio krivicno gonjen od svoje drzave- turske zato sto je javno govorio o genocidu. pravda mora doci na svoje...
Sudit ce se i americkoj politici i svim zlocinima koje su povinili, kad tad...
Nikada Turska nece uci u Evropsku uniju,samo zbog toga sto cu Islamski opredjeljeni,neka se i dalje uvlaci u pakusu zapadu a i oni su okrenuli leda braci,mnogi avioni su iz Turske poletili i bombardovali bracu,sada i ova rezolucija,pa sta.Gdje rezolucuja za Palestinu,za Irak...
Zato u Iranu nemaju taj problem, davno su genocid nad Armenima nazvali pravim imenom: http://www.armenian-genocide.org/memorials.html
Genocid je ali ako Turci kažu da nije onda nije. Najveći turkomrsci u Europi, nakon Srba, Francuzi nisu donijeli tu rezoluciju zbog prijetnji Turske za zatvaranje francuskih fabrika automobila, kozmetike, trgovačkih lanaca... Amerikancima su ulozi mnogo veći. Osim što Turska ulaže u razvoj novih oružja oni su im i daleko najvažniji partner u NATO-u. Ugrožavanjem odnosa sa Turskom Ameri bi ugrozili i živote svojih vojnika.
\"Rezolucija je usvojena tijesnom većinom (23 glasa za i 22 protiv) \" Znaci 23 cifuta glasala za, nije neka novost jer cifuti vladaju amerikom, no u svakom slucaju i jeste genocid, tako da i ja licno podrzavam tu rezoluciju !!
Sada US moze komotne one svoje baze natovariti na kamione i cerati za Texas. Turkey4EVER
Eh, sada su na redu rezolucije o genocidnoj Francuskoj, Belgiji, Holandiji, Engleskoj, Španiji, Portugalu,.... zatim rezolucije sa izvinjenjima Sj.-američkim Inidjancima, crncima,...patarenima, protestantima,....Kromanjoncima se ne mogu izvinit jer ih više nema.
ETO SMRDI I DJEDOVE VAM OPTUZISE ZA GENOCID KAO I VAS:: DZABA KRV JE KRV JELDE SMRDE
super tuzicemo turke za agresiju
mozda se turska ne slaze da se naprvi agresija i genocid nad iranom?