Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vi nacisti sila neka jaka prijetite Nato snagama, čime i kako kad ne mozete Ukrajinu nista da uradite, pa Nato je usmjerio rakete nuklearne prema vama Rusima i stigle bi prije vaših u Rusiju. Udarite nemojte da prijetite jer pas koji laje nije opasan.
I onda dodje neko i kaze kako su nuklearne elektrane najbolji izvor energije dok se ne desi konflikt ili sukob i onda nas sve stavlja u rizik tad mozemo samo blejat i molit se.
ovi rusi svima prijete i vrlo su jaki na jeziku, mitomanija je i njih opucala
Nego koliko je dakeko Moskva i jako vjetar puše
Rusi ce da uniste svoju nuklearnu elektranu, jer eto cejf im je iz cista mira, i to postavili eksploziv na krov. Koja ludnica.
Rokaj Moskvu
Idi ti cuclaj jagode.