Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo tako... možda u sljedećih 60 godina budu uspješniji nego u ovih prethodnih
Kakav narod, takav i vodja. Muslimani citavog svijeta imaju isti problem. Bosna, Palestina, Irak... Nismo organizovani i slozni! Na vlasti su nam poprilicno glupi i nesposobni ljudi. A to neprijatelji maksimalno koriste, vjerujte mi. Zato i jesmo u takvom jadnom polozaju u kojem se nalazimo. Neka nam Jevreji budu primjer sta se dobrom organizacijom i slogom moze napraviti!
Nek su oni kako kažete extremistička, al ne daju svoga niti ližu tuđe dupe
Isti krepani izdajnik Izetbegovic, majku svoju ybo.
Abbas je Behaija
kakav abas izrael mora odgovarat za zlocine koje su pocinili u gazi izrael je zlocinacka drzava
Da možda nije Čeh? Nije palestinac jer ne voli kamenje, najveće tehnološko dostignućne \"palestinaca\". Čast naciji, zato gorespomenuti pod navodnicima