Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto nisu Jugoslaviji smjeli da diktiraju o ovome... eee, zavadi, podjeli, pa vladaj...
Mameto da ti go e.bam cetnicko!
Priznajemo imena samo Republika Makedonija, Republika Kosovo, Republika Bosna i Hercegovina, ostalle rusko-abhazsko ortodoksne opstrukcije nikako ne prihvatamo. Komenatar za ovog bankrot-grka. Makedonci ti nece ici na more,sad objasni grckom narodu zasto im je drzava sironasnija od Albanije iako su u EU.
ma Istocna i gotovo..svakako zapadna je vec Albanija..sve im uzese aljbanjezi...da se opet ne dijele,istocna ili jugoistocna i gotovo..ionako su minorni..
mame ti ga naputkam..ajd malo na kur moj..go sakaš?Tajpi sestru,mamu i ostalu rodbinu,da te jebam vo gz..mamlaze maloumni!
Skopje VS Sarajevo ? Skopje je na vecem stepenu urbanizacije od Sarajeva. Provozaj se trolom i dozivi frustracije ovog naseg usranog grrada :/
Grci + srbi = CIGANI! Da zivee Makedonija!
joj koji su uhljupi ovi gRci
Kog yebe grciti ZIVELI MACEDONCI-ti
testing testing
Zašto im nije smetao naziv Makedonija dok je bila jugoslavenska republika Makedonija. Titi nisu smjeli naprđivati.
I tako ortodoxni Grci i dalje svojim ortodoxnim k u r c i m a yebu ortodoxne Makedonce u njihove ortodoxne glavuše.
Grcka i onako propada pa mozda joj je najbolje da se pripoji Makedoniji :)
\"Republika Vardarska\" i svima lijepo, pa onda vise nece moci falsifikovati istoriju.
sve je to sobata za kurceva rabota ..................... kao i cijeli balkan