Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priča o tome kako se ISIL odjednom pretvorio u DAESH. Hehehe...
Moze li mi iko od ovih forum aktivista, pro-erdoanaca, objasniti sta turska regularna vojska radi u Iraku?
Umjesto da se pozabave uvodenjem reda u vlastitoj kuci oni upadaju u tudju.. Ako sad ovaj cin smatraju ispravnim, koji argument ce ponuditi onima kojisutra budu htjeli upasti na njihov teritorij?! Zalosni je sto se Erdoan nije opametio i okrenuo jacanju zvanicne vlasti u drzavama iz svoga okruzenja.
vrsi okupaciju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Fuj,okupatorska i imperijalisticka gamad.
@Nemesis I na nju,za mene inperijalisti i okupatori,i oni koji provode genocid ili kulturocid,nemaju vjeru ,naciju,osim imena koji sam im vec dao.